(P) De ce să apelezi la o firmă de mutare când vrei să-ți muți sediul companiei?

Dată publicare: 17-06-2021 17:52
Dată actualizare: 17-06-2021 17:58


(P) De ce să apelezi la o firmă de mutare când vrei să-ți muți sediul companiei?

De ce să apelezi la o firmă de mutare când vrei să-ți muți sediul companiei?

Indiferent de dimensiunile companiei tale, suntem convinși că la sediul acesteia deții măcar un birou la care lucrezi, un dulap sau o bibliotecă unde îți ții dosarele cu acte și scaune sau o canapea unde îți inviți clienții să se așeze atunci când te vizitează. De aceea, mutarea dintr-un loc în altul e imposibil să aibă loc împachetând toate lucrurile într-o valiză și cărându-le pur și simplu din vechea locație către cea nouă. Ca și în cazul unei locuințe, mutarea sediului unei firme presupune un efort considerabil și atenție specială pentru fiecare obiect în parte.

Mutarea mobilei, a aparatelor electronice și a celorlalte lucruri care se pot găsi în interiorul sediului unei companii necesită experiență. Multe din piesele de mobilier, pentru a nu se deteriora pe drum, trebuie dezasamblate, împachetate și apoi asamblate din nou la noua adresă. Iar acest lucru este destul de dificil pentru o persoană care n-a mai avut de-a face vreodată cu mobila și modul ei de fabricare.

Dacă nu e prima oară când te muți și dispui de un vehicul de transport generos ca dimensiuni, ai putea să te muți pe cont propriu. Dar chiar și așa, de ce să îți consumi timpul atât de prețios pentru mutare, în loc să apelezi la o companie de mutări sedii firme?

Cum se desfășoară mutarea sediului unei firme într-un mod organizat?
 

Ca să înțelegi mai bine care sunt avantajele pe care ți le oferă colaborarea cu o firmă specializată în relocări companii, vom lua ca exemplu serviciile pe care le oferă firma MovingTime, o firmă specializată în mutări din municipiul București, în ordinea în care clienții pot beneficia de ele.

Pasul 1: Înainte ca mutarea să aibă loc, specialiștii MovingTime oferă clienților lor o evaluare. În această etapă clientul trebuie să comunice adresa de la care se mută și adresa către care se mută, precum și numărul și felul obiectelor pe care le deține. Pe baza acestor informații, angajații MovingTime oferă o cotație de preț, iar clientul se hotărăște dacă acceptă sau nu oferta.

Pasul 2: În cea de-a doua etapă a mutării are loc analiza bunurilor care urmează a fi mutate și se acordă asistență la împachetat în cazul în care clientul dorește să-și împacheteze bunurile pe cont propriu. Pentru specialiștii MovingTime nimic nu este mai important decât satisfacția clienților lor și din acest motiv ei fac tot posibilul ca mutarea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Pasul 3: Cea de-a treia etapă este reprezentată de organizarea și coordonarea mutării. Aici se stabilește ruta pe care specialiștii MovingTime o vor parcurge dintr-un loc în altul, precum și ora la care se va efectua mutarea.

Pasul 4: Aici are loc mutarea propriu-zisă. Bunurile clientului sunt încărcate cu cea mai mare grijă în vehiculul de transport, mutate și apoi descărcate la noua adresă.

Pasul 5: În ultima etapă specialiștii MovingTime despachetează bunurile transportate așezându-le în locul indicat de client. Tot aici, la cererea clientului, angajații companiei MovingTime pot colecta și debarasa toate foliile, sforile sau cutiile de carton folosite pentru împachetarea și transportul bunurilor, astfel încât clientul să aibă cât mai puțin de lucru.

Compania MovingTime oferă servicii complete relocare pentru firme și de aceea, dacă îți dorești ceva diferit față de lucrurile menționate mai sus, poți solicita specialiștilor din echipa MovingTime exact ceea ce ai nevoie.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO