(P) De ce sa alegi termopane REHAU pentru casa ta?

ad rehau

Atunci când construiți o casă ori faceți o renovare, unul din cele mai importante elemente de avut în vedere ține de calitatea ferestrelor. Iată de ce merită să investiți în termopanele REHAU.

- O izolare foarte bună. Termopanele REHAU sunt renumite și apreciate pentru bună izolare pe care o oferă unei locuințe. Dacă vreți ca frigul să rămână iarnă afară, iar interiorul să nu se încingă în sezonul de vara, asigurați-vă că proiectați locuința cu termopane rehau care asigura o bună izolare.

- O varietate mare de termopan. Dacă v-ați decis să folosiți rehau pentru locuința dumneavoastră, mai departe puteți opta pentru geam termopan Low-e, pentru geam termopan mat sau termopan reflexiv. Există și alte variante, iar dacă veți apela la o firma producătoare și distribuitoare de termopane rehau, veți primi cu siguranță toate informațiile de care aveți nevoie.

- O estetică deosebită. Locuințele prevăzute cu geam termopan au o estetică îngrijită, care se potrivește excepțional clădirilor moderne, fie că vorbim de apartamente în imobile, fie că vorbim de case și vile.

- Preț decent. Cu toate că termopanele rehau oferă atât de multe beneficii, în realitate prețul lor este accesibil și cu un raport calitate - cost foarte bun. Prin urmare, chiar dacă porniți cu un buget mic în proiectarea locuinței dumneavoastră sau în amenajarea acesteia, merită să va informați și să luați în considerare și geamurile termopan rehau.

- Calitate și garanție. Pentru geamurile termopane rehau primiți garanție 5 ani. Acest aspect subliniază calitatea ferestrelor de un asemenea calibru. Cinci ani este o perioada foarte îndelungată, ceea ce înseamnă că geamurile termopan sunt într-adevăr proiectate pentru calitate.

- Termopane de calitate cu clasa energetică A. Este normal să va gândiți la calitate și clasa energetică atunci când trebuie să alegeți ferestrele pentru locuința dumneavoastră. Puteți opta cu încredere pentru geamurile rehau deoarece acestea au rezultate energetice foarte bune.

- Durabilitate. Veți instala geamurile termopan rehau o singură dată și vă veți putea bucură de ele o perioada îndelungată. Nu trebuie să le schimbați după câțiva ani, pentru că va vor servi mult timp.

- Sunt ușor de întreținut. Nu în ultimul rând, geamurile rehau sunt ușor de întreținut. Este suficient să le ștergeți din când în când cu o cârpă umedă sau detergent de geamuri. Ferestrele se curată ușor, cu minim de efort.

- Protecție fonică superioară. Dincolo de protecția termică pe care o oferă termopanele rehau, acestea reușesc de asemenea să țînă zgomotul deranjant la distanță. Nu veți auzi zgomotul mașinilor din stradă, iar ceea ce vorbiți nu va ajunge la vecinul de vis-a-vis. Prin urmare, geamurile termopan va oferă protecția fonică de care aveți nevoie pentru pacea minții.

- Microventilatie. Ferestrele rehau au deschidere oscilo-batantă cu un sistem performant de micro - ventilație. Astfel, dacă mutați mânerul în poziție potrivită, veți putea asigura o ventilație permanentă a spațiului, în condiții sigure.

- Protecție împotriva razelor solare. Rehau sunt inovatoare și pentru că oferă protecție împotriva soarelui. Pentru această, geamurile se echipează cu sticlă specială, ce poate controla razele soarelui și poate reduce apariția efectului de seră.

Ce trebuie să mai știți despte termopanele Rehau

 

Puteți comandă acest tip de ferestre de pe site-ul www.rehau-termopane.ro. Firma are sediul în București, unde produce și de unde comercializează termopane Rehau în toată țară. Geamurile au prețuri bune și se pregătesc la comandă. Termopanele Rehau includ profile foarte variate care sunt utilizate pentru obținerea geamurilor Rehau. De asemenea, firma oferă și uși din termopan, o idee excelență pentru amenajarea locuinței, că să păstrați un aspect unitar geam- ușa.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) La ce folosește forarea unui puț?
(P) La ce folosește forarea unui puț?

Pe măsură ce nevoile de apă cresc și devine din ce în ce mai prețioasă, mulți proprietari și profesioniști se îndreaptă spre forarea de puțuri.

 

(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor
(P) 3 păcănele populare și 3 jocuri mai puțin cunoscute de la cel mai îndrăgit furnizor

Novomatic este considerat de mulți drept cel mai îndrăgit furnizor de păcănele pentru cazinouri online.

(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii
(P) Schela Comercial este un partener de încredere pentru toți constructorii

În domeniul construcțiilor, schela metalică are o importanță deosebită.

Recomandări
Europa tremură în așteptarea iernii. Criza provocată de inflație și de dependența de gazele rusești se adâncește
Europa tremură în așteptarea iernii. Criza provocată de inflație și de dependența de gazele rusești se adâncește

În așteptarea iernii, toată Europa tremură. Dependența de gazele naturale rusești, dar și creșterea fără precedent a inflației creează mari probleme.    

"e-Estonia, model pentru viitor". Cum au ajuns elevii estonieni cei mai buni din lume. "Educația e a doua noastră religie"

Educația este foarte importantă pentru estonieni și asta se vede an de an, când elevii din această țară ies mereu pe primele locuri la testele PISA, cele care măsoară nivelul de pregătire și de înțelegere a cunoștințelor.

Compania JetFly, bănuită că ar fi livrat Armatei Române kerosen neconform. Procurorii DIICOT investighează cazul
Compania JetFly, bănuită că ar fi livrat Armatei Române kerosen neconform. Procurorii DIICOT investighează cazul

În plin război la graniță, procurorii DIICOT investighează în premieră un caz de înșelăciune și diversiune la Forțele Aeriene Române.