(P) Cum să ai grijă de unghiile tale cu un cod reducere Notino?

Ultima actualizare: 26-10-2021 13:05
(P) Cum să ai grijă de unghiile tale cu un cod reducere Notino?

O manichiură frumoasă îmbunătățește imediat aspectul mâinilor. Nu întotdeauna ușor de stăpânit, necesită o anumită tehnică și produse potrivite.

Îngrijirea unghiilor, oja pe care trebuie să o folosești sau frecvența cu care schimbi manichiura : îți oferim toate sfaturile pentru a-ți îngriji unghiile și a realiza o manichiură perfectă folosind informația notino cod reducere oferită de codurireducere.ro

A avea mâinile și unghiile bine îngrijite este un semn de sănătate și eleganță. Cel mai bun aliat al nostru pentru a ne ajuta unghiile să reziste la stresul zilnic? Manichiura. Dar din moment ce nu avem întotdeauna timpul (și banii) să petrecem timp de calitate la un salon, cel mai bine este să știm să facem o manichiură de casă.

Îngrijirea unghiilor: elementele de bază ale unei manichiuri frumoase

Pentru a ne proteja unghiile, care sunt la fel de sensibile ca pielea noastră, trebuie să începem manichiura cu un tratament în 4 pași:
Ne pilim unghiile pentru a le modela în forma dorită (pătrată, rotunjită, ascuțită...), dar și pentru a preveni duplicarea lor.
Într-o soluție pe bază de ulei reparatoare sau hidratantă, înmuiați vârfurile degetelor pentru a înmuia cuticulele înainte de a le împinge înapoi cu un bețișor.
Folosind un polizor netezim suprafața unghiilor pentru a le face să strălucească și a facilita aplicarea ojei.
Se aplică o oja de bază pentru a proteja și întări unghiile.
Odată ce manichiura este terminată, poți, în sfârșit, să cedezi loc creativității tale și să aplici lacul la alegere.

Oje pentru mâini colorate

Lacurile de unghii pot îmbrăca mâinile și le pot face și mai frumoase. Finisaj simplu sau cu paiete, mat, lucios sau catifelat... Le alegi in functie de anotimp si dorintele tale.
Vara, preferăm tonurile pastelate și strălucitoare (coral, albastru de lagună sau verde de mare). Iarna, liniștim jocul cu culori mai discrete (nud, vișiniu, gri, verde sticla...). Pentru cei mai leneși, lacul semipermanent este perfect pentru a asigura unghiile perfect lăcuite timp de câteva săptămâni.

Iubitorii de produse naturiste pot opta pentru oje ale căror formule conțin mai puține componente chimice (acestea au fost înlocuite cu amidon de cartofi, porumb...), considerate a fi mai blânde cu unghia.

Manichiura franțuzească, nail art, unghii false: arta de a decora unghiile

Cei care caută mai multă excentricitate pot opta pentru nail art, această tehnică care constă în desenarea modelelor pe unghii.

Clasica manichiură franceză (tehnica cr scoate în evidență culorile naturale ale unghiei și o face să strălucească) rămâne atemporală. O poți realiza cu ușurință alegând un produs de calitate cu un cod transport gratuit notino.

Acest trend, lansat de americani, nu este ușor de realizat singur, mai ales când unghiile nu sunt suficient de lungi și necesită aplicarea de unghii false. Este adesea soluția de rezervă pentru cei care au în mod natural unghiile scurte sau tind să le muște: unghii false în gel sau rășină.

Din nou, este necesară o anumită tehnică pentru a le aplica și îndepărta fără a deteriora unghia naturală. Pentru începători, este, prin urmare, mai bine să apelați la un profesionist dintr-un salon sau institut de înfrumusețare.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO