(P) Cele mai dorite pizza din timpul verii. Sunt 4 sortimente delicioase, le vei ține minte?

pizza

În vara asta, fă-ți plăcerea cu o pizza care cucerește papilele gurmanzilor! Alege dintre cele mai dorite pizza din sezonul estival, care să însemne o masă ușoară și aromată.

Descoperă-le sau redescoperă-le și află și de unde să le comanzi. Dă startul verii cu una dintre ele și ține-le minte pe toate!

Sortimente de pizza râvnite vara

Pollo, Prosciutto Crudo, Quattro Formaggi și Margherita. Despre aceste patru sortimente de pizza sunt presărate mai jos câteva rânduri scrise cu drag pentru tine – ca de la gurmand la gurmand, să știi!

Pollo Pizza

Citește și
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

Îți place pieptul de pui? Foarte bine, pentru că pieptul de pui este ingredientul care oferă și numele acestui sortiment de pizza. Alături de sosul de roșii, de ciuperci, de porumb, oregano, toppingul de pizza și, desigur, uleiul de măsline, puiul formează o pizza preferată de foarte mulți pofticioși așa, ca tine, când e vară și vacanță, când e cald și bine.

Prosciutto Crudo

Ah, ce gust! Ce gust! Un aliment italian de marcă, prosciutto crudo, aromat până peste poate, înconjurat pe blatul de pizza de ajutoarele sale numite sos de roșii, oregano, topping pentru pizza și, firește, ulei de măsline. Este acel sortiment iubit la scară largă și care merge la perfecție vara, ceva simplu și bun, care oferă o savoare extraordinară serilor de vară.

Quattro Formaggi

În toate locurile, fizice sau online, găsești această pizza celebră oricând, iubită și vara. Pizza Quattro Formaggi este plăcerea vinovată a multor oameni care trăiesc verile cu intensitate. Gorgonzola? Cașcaval? Parmezan? Hai cu ele în amestec cu toppingul de pizza și uleiul de măsline, pentru ca mușcăturii din felia de pizza să-i urmeze un Mamma mia! și gustul ei să fie cel ce te cucerește toată vara, de dimineața până seara.

Pizza Margherita

Lista trebuie să conțină și această briză culinară mediteraneeană pe care o simt papilele gustative ale celor subțirei, atenți cu silueta ori vegetarieni. Sos de roșii, topping pizza, apoi busuioc și vestitul ulei de măsline. Asta găsești la o pizza Margherita caldă, calmă și cu care poți să respiri atunci când o mănânci. Foarte multă lume o comandă vara.Viața e simplă și frumoasă. Și gustoasă!

Acestea sunt cele patru sortimente care – ai să observi și tu dacă te uiți în jur – sunt cel mai probabil cele mai dorite pizze pe timp de vară. Ai deja una preferată?

Dorință îndeplinită la Brașov, Sibiu și Iași

Oamenii își doresc mult să simtă toate aceste gusturi, dar o dorință parcă nespusă e legată de calitatea blatului și de naturalețea ingredientelor. Aproape oricine visează să muște și blatul să fie crocant, dar fraged, modelat manual, iar ingredientele să fie presărate manual și totul să se coacă la cuptor cu lemne. Efectiv să se simtă că s-a dat totul pentru un gust extraordinar și o textură aparte, în acord cu senzațiile verii.

Dacă nu ești din Brașov, din Sibiu sau din Iași, totuși vei călători aici în această vară, fă bine și încearcă pizza Delicio Brașov.

Întreabă localnicii – pizzeria e foarte renumită aici – în Brașov există chiar de 11 ani! O comandă de pizza la Delicio îți va oferi ocazia să mănânci cele mai dorite pizza de pe timpul verii, fiind disponibile inclusiv cele patru sortimente de mai sus și blatul și ingredientele și tipul de cuptor despre care ai citit.

Bucătarii lor lucrează cu dorința de a cuceri efectiv mâncăcioșii – și pe tine, de ce nu? Delicio a devenit în timp un reper pentru pizza în Brașov și nu numai. Au dat startul livrărilor de comenzi de pizza în Sibiu și în Iași. S-au folosit și de un truc delicios! Pe lângă cele mai dorite pizza, în ofertă mai au și paste, sandwich-uri, salate, sosuri, deserturi și băuturi, toate menite cumva să mențină pasiunea verii la cote fierbinți.

Sigur merită să mănânci pizza artizanală vara aceasta, unde forma blatului și distribuirea ingredientelor sunt stabilite cu mâna de bucătari pasionați, maeștri și care numai asta vor să facă în viață. Și,indiferent dacă fac Pollo sau Prosciutto Crudo, Quatro Formaggi ori Margherita, pe toate și pe fiecare în parte le fac cu dorința de a cuceri efectiv mâncăcioșii – și pe tine, de ce nu?

Deci, pentru o experiență culinară de neuitat în serile frumoase ale acestei veri îți recomandăm să încerci pizza Delicio. Fie că te afli acasă sau la o plimbare în parc, livrarea se face în cel mai scurt timp posibil astfel ca tu să te poți bucura de un gust autentic și să ai o vară delicioasă!

Poftă buna!

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?
(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?

Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.

Recomandări
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului

Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video
Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.