(P) Cel mai bun prim 11 cu jucători de la EURO 2024

(P) Cel mai bun prim 11 cu jucători de la EURO 2024

La sfârșitul lunii martie am aflat care sunt și ultimele echipe calificate la EURO 2024. Georgia, Polonia și Ucraina au obținut și ele inextremis biletele pentru Germania. Cu ultima dintre ele va juca și naționala României, pe 17 iunie, la Munchen.

"Tricolorii" trebuie să mai înfrunte apoi Belgia pe 22 iunie la Koln și 4 zile mai târziu pe Slovacia la Frankfurt.

Speranțele sunt mari pentru că grupa nu este una chiar atât de dificilă și pe lângă asta, există posibilitatea să trecem în faza eliminatorie chiar și de pe poziția a 3-a.

Am avut așadar noroc la tragerea la sorți pentru că am evitat formații cu jucători de top precum cei din țara gazdă, Spania, Croația, Italia, Anglia, Franța sau Portugalia. În cele ce urmează vei găsi un prim 11 alcătuit din cei mai buni fotbaliști care vor fi prezenți la acest turneu final.

Portar: Mike Maignan

A reușit să îl înlocuiască cu succes pe Hugo Lloris, cel care în 2018 a câștigat Campionatul Mondial cu Franța. Și-a trecut deja în palmares un trofeu cu naționala din Hexagon, este vorba despre Liga Națiunilor în anul 2021. Joacă la AC Milan unde este titular incontestabil.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria
Fundaș dreapta: Kyle Walker

Este un fotbalist extrem de experimentat, care va împlini 34 de ani cu câteva zile înainte de startul turneului final din Germania. Cu siguranță va da totul pentru ca naționala Angliei să câștige primul trofeu continental din istorie. La Manchester City este om de bază, fiind adeseori căpitanul echipei.

Fundaș central: Virgil van Dijk

Mulți experți consideră că acest batav este cel mai bun fundaș central din lume la ora actuală. Și el are experiența de partea lui pentru că în această vară va împlini 33 de ani. Îmbracă cu succes tricoul lui Liverpool din 2018, reușind să câștige numeroase trofee cu gruparea de pe Anfield Road.

Fundaș central: William Saliba

Între el și Ruben Dias s-a dat bătălia pentru acest ultim loc în centrul apărării acestei echipe ideale de la EURO. Francezul are de partea lui entuziasmul vârstei pentru că în martie a împlinit 23 de ani. Chiar dacă este foarte tânăr, el a devenit un om de bază la Arsenal.

Fundaș stânga: Theo Hernandez

Se află la vârsta propice marilor performanțe pentru că în octombrie va împlini 27 de ani. O poate ajuta pe Franța să câștige al 3-lea trofeu continental. În momentul de față este la AC Milan, dar înainte de asta a mai trecut și pe la Real și Atletico Madrid.

Mijlocaș central: Rodri

Nu putea să lipsească din acest prim 11 omul finalei Ligii Campionilor de anul trecut. El este probabil cel mai bun mijlocaș la acoperire din fotbalul actual. Până acum nu a câștigat vreun trofeu cu naționala Spaniei și așadar va fi extrem de motivat în Germania.

Mijlocaș central: Jude Bellingham

"It's coming home" scandeaza englezii în speranța că vor reuși să câștige EURO 2024. Jude Bellingham este unul dintre oamenii pe care se bazează să le aducă trofeul. El este unul dintre cei mai în vogă jucători în momentul de față și face senzație la Real Madrid.

Mijlocaș central: Kevin De Bruyne

Considerat de mulți cel mai bun pasator din fotbalul mondial, este limpede că acest belgian nu avea cum să lipsească din această echipă ideală de la EURO 2024. Joacă la Manchester City și să sperăm că nu va prinde o zi prea bună pe 22 iunie, atunci când "Dracii Roșii" întâlnesc România.

Atacant dreapta: Bukayo Saka

Omul lui Arsenal are de luat o revanșă pentru că a ratat penalty-ul decisiv în finala ultimului Campionat European. Așadar, va fi foarte motivat la acest turneu final. Să știi că poți încasa un bonus fără să faci depunere cu care să pariezi pe EURO, dar și pe multe alte competiții.

Atacant central: Harry Kane

Singurul om care i-ar fi putut face concurență pe acest post ar fi fost Erling Haaland. Vârful lui Manchester City nu a reușit însă să o ducă pe Norvegia la acest EURO. Kane este o mașinărie de goluri și a demonstrat asta la Tottenham și Bayern Munchen, dar și la naționala Angliei.

Atacant stânga: Kylian Mbappe

Golgheterul de la Campionatul Mondial din 2022 va avea și el un cuvânt important de spus la Campionatul European din Germania. Mulți spun chiar că ar avea șanse mari să fie declarat jucătorul turneului și evident că nu putea să nu fie prezent în acest prim 11 de vis.

Licența ONJN nr. 907/19.05.2016

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor
(P) Câștigătorii record ai Ligii Campionilor

Câștigătorii record ai Ligii Campionilor În fiecare turneu se stabilesc recorduri. Dar care cluburi au reușit să câștige cele mai multe titluri ale Ligii Campionilor?

(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească
(P) Rețete ușoare ce vor face carnea de miel să strălucească

Cum sărbătorile Pascale se apropie, acum este momentul potrivit să vă gândiți, să căutați și să alegeți rețetele potrivite pentru masa din familie.

(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online
(P) 6 lucruri de care trebuie să ții cont când alegi o florărie online

În era digitală, în care timpul este prețios și confortul este la îndemână, cumpărarea de flori online a devenit o modalitate populară și practică de a încânta persoanele dragi sau de a decora propria locuință.

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.