(P) CEC Bank lansează Google Pay și premiază posesorii de carduri Mastercard

(P) CEC Bank lansează campania #CECtePremiaza pentru posesorii de carduri Mastercard
Pro TV

CEC Bank a lansat serviciul Google Pay și premiază posesorii de carduri Mastercard emise de CEC Bank, în cadrul campaniei #CECtePremiaza.

Clienții care dețin un card Mastercard de la CEC Bank, un smartphone cu sistem de operare Android și aplicația CEC Bank Mobile Banking au șansa de a primi 30 de lei direct pe card și pot câștiga un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei.

Pentru a te înscrie în campanie trebuie doar să îți înrolezi cardul Mastercard emis de CEC Bank în Google Pay prin aplicația Mobile Banking de la CEC Bank și să plătești cu el la orice comerciant până pe 17 decembrie, iar primii 1.000 înscriși în campanie primesc 30 de lei direct pe card. Mai mult decât atât, toți cei care înrolează cardul Mastercard de la CEC Bank în Google Pay și efectuează o plată până la data menționată intră automat în cursa pentru unul dintre cele 35 de vouchere de cumpărături în valoare de 500 lei, oferite prin tragere la sorți. Mai multe detalii despre campanie și mecanismul de funcționare poți afla pe www.cectepremiaza.ro.

Campania #CECtePremiaza vine la scurt timp după lansarea plăților prin Google Pay de către CEC Bank. Astfel, clienții vor beneficia de o nouă modalitate de plată modernă pentru cumpărăturile din magazine și cele online. Cu ajutorul Google Pay, posesorii de carduri emise de CEC Bank pot face plăți contactless rapid și în siguranță direct de pe telefonul mobil cu sistem de operare Android.

Google Pay este disponibil pentru toți clienții ce dețin carduri de debit sau de credit de la CEC Bank, care folosesc un telefon ce are sistemul de operare Android 5 sau o versiune mai nouă. Pentru a activa noul serviciu Google Pay este necesar să accesezi aplicația Mobile Banking de la CEC Bank, iar la secțiunea Carduri/Setări să selectezi opțiunea de adăugare a cardului în Google Pay. În ceea ce privește plata cu cardul la comercianți prin intermediul Google Pay, mecanismul este unul rapid și ușor, este suficient ca telefonul să fie deblocat și apropiat de POS, iar confirmarea tranzacției va fi primită imediat. Google Pay asigură toate condițiile pentru securitatea tranzacțiilor, datele cardului nu sunt stocate pe telefon și se folosește un token criptat și securizat.

CEC Bank sprijină inovația și își dorește să aducă metode cât mai rapide și eficiente pentru realizarea plăților, a operațiunilor și serviciilor de banking, iar noua funcționalitate introdusă de către CEC Bank reprezintă un pas în plus către digitalizarea serviciilor bancare și oferirea unor noi posibilități și beneficii clienților.

Despre CEC Bank

CEC Bank este instituția financiară cu cea mai lungă tradiție. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă rețea națională, cu peste 1.000 de sucursale și unități teritoriale și active de peste 36 miliarde lei, la sfârșitul primului semestru din 2020.

CEC Bank este o bancă universală de top pe piața românească, ce oferă o gamă completă de produse și servicii persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM, internet banking (CEConline), mobile banking și phone-banking (Tele CEC).

Statul român, prin Ministerul Finanțelor Publice, este unicul acționar al CEC Bank, iar în luna noiembrie 2019, în urma acordului Comisiei Europene, capitalul băncii a fost majorat cu 940 milioane lei.

Mai multe detalii despre produsele și serviciile oferite de CEC Bank pot fi obținute în orice unitate a Băncii, apelând gratuit Serviciul suport clienți la numărul de telefon 0.800.800.848 sau accesând site-ul www.cec.ro. De asemenea, te invităm să ne urmărești și pe paginile de Facebook, Instagram și LinkedIn pentru a fi la curent cu toate noutățile și inovațiile bancare.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Red Bull Flugtag, competiția mașinăriilor zburătoare și a piloților neînfricați, vine în septembrie la București
Red Bull Flugtag, competiția mașinăriilor zburătoare și a piloților neînfricați, vine în septembrie la București

Red Bull Flugtag (Ziua Zborului), cel mai neconvențional eveniment organizat la nivel global de 31 de ani, vine la București pe 17 septembrie și provoacă inginerii trăsniți și piloții neînfricați să dea aripi visurilor îndrăznețe.

(P) Un singur aparat, coafuri infinite cu ondulatorul de păr
(P) Un singur aparat, coafuri infinite cu ondulatorul de păr

Fie că îți dorești bucle lejere și romantice sau un val voluminos și fermecător, ondulatoarele de păr pot fi un aliat de încredere în obținerea coafurii perfecte.

 

(P) De ce să-ți alegi viitoarea locuință direct de la un dezvoltator imobiliar, precum Avangarde?
(P) De ce să-ți alegi viitoarea locuință direct de la un dezvoltator imobiliar, precum Avangarde?

Alegerea unei locuințe este una dintre cele mai importante decizii pe care le luăm în viață. Este o investiție pe termen lung, iar confortul, calitatea și valoarea proprietății tale sunt aspecte esențiale.

Recomandări
Rușii trag asupra salvatorilor, după distrugerea barajului Nova Kahovka. Ar putea fi un dezastru ecologic în Marea Neagră
Rușii trag asupra salvatorilor, după distrugerea barajului Nova Kahovka. Ar putea fi un dezastru ecologic în Marea Neagră

Apele revărsate au atins nivelul maxim în orașul Herson, din sudul Ucrainei, inundat, la fel ca alte 30 de localități din regiune, după distrugerea celui mai mare baraj de pe râul Nipru.

Protest în Capitală. Sindicaliștii din Sănătate, nemulțumiți de salarii: „Guvernanţii trebuie să înţeleagă că nu pot negocia”
Protest în Capitală. Sindicaliștii din Sănătate, nemulțumiți de salarii: „Guvernanţii trebuie să înţeleagă că nu pot negocia”

Federaţia „Solidaritatea Sanitară” orgenizează, joi, un protest în Bucureşti, având programate un miting în Piaţa Victoriei şi un marş pe străzile Capitalei.  

„A tremurat casa de trei ori”. Legătura dintre cutremurul produs în Arad şi seismul devastator din Turcia. Concluzia INFP
„A tremurat casa de trei ori”. Legătura dintre cutremurul produs în Arad şi seismul devastator din Turcia. Concluzia INFP

Experții Institutului pentru Fizica Pământului leagă seismul produs în județul Arad de cutremul devastator care a îndoliat Turcia în această primăvară.