(P) Braun lansează primul sistem IPL din lume care învață pe măsură ce-l folosești și se adaptează la piele

p

Braun Skin i-expert IPL este primul sistem IPL din lume care învață pe măsură ce este utilizat pentru a oferi o experiență personalizată, adaptată doar pentru pielea dumneavoastră.

· Tehnologia de ultimă generație a Braun Skin i-expert IPL învață și vă ghidează în timp real pentru a obține cele mai bune rezultate.

· Braun vă ajută să deveniți propriul dumneavoastră estetician și să obțineți o epilare de lungă durată din cap până în picioare în confortul propriei case.

Astăzi, brandul german de pionierat în domeniul electronicii, Braun, a introdus pe piață Braun Skin i-expert, singurul sistem IPL complet conectat care învață, se adaptează și oferă feedback personalizat în timp real.

Noul aparat revoluționar Braun Skin i-Expert vă va permite să obțineți rezultate rapide de epilare de lungă durată - 1 an de piele fina*, totul din confortul propriei case.

Citește și
Mărturia tinerei care a mers să reclame că un polițist a violat-o. Femeia spune că a fost ținută trei ore „înțepenită pe un scaun” în camera de interogatoriu

Un sistem inteligent care adaptează în mod automat pulsația luminoasă la nuanța pielii dumneavoastră, oferindu-vă o ghidare activă, în timp real, a tratamentului personalizat pe fiecare zonă a corpului – punând în mâinile dumneavoastră puterea de a îndepărta (sau nu) părul exact în modul în care doriți. Braun Skin i-expert nu este doar un epilator IPL; este un asistent personal în rutina de beauty, inteligent, care evoluează cu fiecare utilizare, dând posibilitatea utilizatorilor să preia controlul asupra rutinei lor de beauty. Prin integrarea tehnologiei AI, acest sistem cu IPL învață și ghidează utilizatorii în timp real, oferind o experiență de tratament personalizată.

Tehnologia Skin i-expert IPL de la Braun a fost concepută pentru a oferi o epilare rapidă, sigură și convenabilă, astfel încât să vă puteți simți capabil să fiți propria dumneavoastră cosmeticiana la domiciliu:

· Feedback-ul inteligent privind acoperirea și recunoașterea inteligentă a capătului de epilat vă permite să obțineți cele mai bune rezultate, ghidându-vă în timp real pentru a evita ratarea vreunei zone de tratament.

· Singurul** aparat IPL cu adaptare automată a puterii pulsației luminoase la tonurile unice ale pielii dvs. și Skin Check pentru a obține cele mai bune rezultate, în deplină siguranță. Astfel, Braun Skin i-expert IPL oferă o experiență ghidată de sfaturi personalizate despre cum puteți îmbunătăți următoarea ședință.

· Nu trebuie să vă mai faceți griji că veți lipsi de la o programare, grație sistemului de urmărire a progresului personal și a calendarului inteligent încorporat, care vă permite să rămâneți pe drumul cel bun, adaptând automat programul sesiunilor și arătându-vă câte tratamente mai aveți de făcut, permițându-vă să preluați controlul asupra călătoriei dumneavoastră de epilare cu ușurință și într-un mod mult mai avantajos decât costul mersului la un salon.

”În calitate de medic dermatolog recomand aceasta metodă de epilare, cu aparatul Braun Skin i-expert, în locul celor clasice (lama, ceară), datorită beneficiilor asupra pielii: diminuează considerabil foliculita, iar pielea este mult mai fină după folosirea IPL-ului Braun Skin i Expert. Un mare avantaj al folosirii aparatelor Braun este și că se pot folosi chiar și în zona feței, axilei și intime, pe lângă brațe sau picioare. Nu trebuie omis nici faptul că se adaptează automat la tonurile unice ale pielii fiecărui utilizator și poți face asta acasă, din confortul casei tale, în condiții de siguranță”, declară dr. Andreea Bondor, medic dermatolog.

Despre Braun

Braun, o filială a Procter & Gamble fondată în Germania în 1921, dezvoltă și produce o gamă largă de aparate electrocasnice mici care îmbină inovația tehnică, calitatea fiabilă și designul deosebit. Acestea variază de la aparate de ras electrice și produse de înfrumusețare la aparate de uz casnic, ceasuri și boxe. Produsele Braun se bucură de o distribuție la nivel mondial. Vă rugăm să vizitați www.braun.com pentru cele mai recente știri și informații detaliate despre marca Braun.

*Urmărind instrucțiunile, rezultatele pot varia.

**tehnologie partajată cu Cyden.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"
VIDEO 'Cea mai sexy femeie din lume' s-a dezbrăcat în fața camerei și a postat clipul pe internet: "Aș putea să mă uit în continuu"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Veste mare pentru Kiev. Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina
Veste mare pentru Kiev. Congresul SUA a aprobat ajutorul militar de aproape 61 de miliarde de dolari pentru Ucraina

Camera Reprezentanților din SUA a aprobat un ajutor militar de 60,8 de miliarde de dolari pentru Ucraina în lupta sa împotriva Rusiei, marcând un progres semnificativ după luni de inactivitate pe Capitol Hill.  

Reacția Kremlinului după ce SUA au aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. „Va omorî şi mai mulţi ucraineni
Reacția Kremlinului după ce SUA au aprobat un nou ajutor militar pentru Ucraina. „Va omorî şi mai mulţi ucraineni"

Ajutorul american de aproape 61 de miliarde de dolari aprobat sâmbătă de Camera Reprezentanţilor din SUA „va omorî şi mai mulţi ucraineni din cauza regimului de la Kiev", a denunţat Kremlinul după vot, relatează AFP.

 

Reacția lui Ciolacu după explicațiile oferite de Cîrstoiu: „E incorect pentru un om de asemenea valoare
Reacția lui Ciolacu după explicațiile oferite de Cîrstoiu: „E incorect pentru un om de asemenea valoare"

Cel puțin până luni, medicul Cătălin Cîrstoiu rămâne candidatul comun al PNL și PSD la Primăria Generală a Capitalei.