(P) Black Friday aduce reduceri de până la - 40 % pentru aspiratoarele robot Roomba® pe www.irobot.ro

Black Friday Robot

Începând de astăzi, vineri 10.11.2023 pe iRobot.ro a început Black Friday, cu cele mai atractive reduceri pentru aspiratoarele robot Roomba® și roboții de tipul 2 în 1: aspirator cu mop Roomba Combo®.

Începând de astăzi, vineri 10.11.2023 pe iRobot.ro a început Black Friday, cu cele mai atractive reduceri pentru aspiratoarele robot Roomba® și roboții de tipul 2 în 1: aspirator cu mop Roomba Combo®.

A venit cel mai bun moment din an pentru a profita de reduceri semnificative pentru produsele de top de la iRobot - liderul categoriei de roboți casnici din lume.

Pentru cei care vor să scape de grija curățeniei și să facă trecerea de la un aspirator clasic la un robot complet automatizat, performant, pentru aspirarea și ștergerea podelelor sau pentru cei pasionați de tehnologie care vor mai mult decât un simplu aspirator, acum este ocazia perfectă.

Iată doar câteva dintre produsele de top, cei mai inteligenți roboți, cuprinși în oferta SUPER PROMO de Black Fridayde pe irobot.ro

· Roomba Combo® j7+ – redus la prețul de 4299 Lei versus preț întreg 6199 Lei

· Roomba Combo® j7 – redus la prețul de 2999 Lei versus preț întreg 4999 Lei

· Roomba® s9+ – redus la prețul de 4999 Lei versus preț întreg 7399 Lei

· Roomba j7 + – redus la prețul de 3499 Lei versus preț întreg 4499 Lei

· Roomba j7 – redus la prețul de 2499 Lei versus preț întreg 3699 Lei

Mai multe oferte așteaptă să fie descoperite pe www.irobot.ro

Cu ce se diferențiază modelele de top Roomba față de alți roboți de pe piață?

Este o întrebare logică pe care ți-o pui atunci când vrei să faci această achiziție și pentru care dorim să prezentăm produsele, totodată, să explicăm și diferențele dintre modele.

Roomba Combo® j7 și Roomba Combo® j7+

Revoluționează categoria roboților aspirator cu mop deoarece este singurul robot 2 în 1cu adevărat autonom, cu un braț complet extensibil cu funcție de mop.

Spre deosebire de alți roboți de curățare cu mop, Roomba Combo® seria j7 aspiră și spală, fără a uda și murdări covoarele sau mocheta. Acest lucru este posibil datorită inteligenței sale care îi permite să deosebească diferite tipuri de pardoseli, și a brațului complet extensibil care este retras automat atunci când identifică covoare. Este singurul de acest fel, ceilalți roboți ridică doar câțiva milimetri mopul sau chiar deloc, murdărind și udând astfel covoarele.

Utilizatorii își pot personaliza modul de curățare pentru Roomba Combo® seria j7 direct în aplicația iRobot Home, având posibilitatea de a alege exact ce camere necesită aspirare și ștergere de tip mop, sau doar aspirare, totodată pot ajusta cantitatea de soluție de curățare pe care doresc să o distribuie mopul.

Robotul poate fi controlat de la distanță prin aplicația iRobot Home, astfel încât îl poți programa să pornească curățarea când nu ești acasă. Pe măsură ce aspiră, trimite prin intermediul aplicației poze cu obstacolele întâlnite în cale, inclusiv cabluri electrice, pentru a fi mereu la curent cu micile ‘’dezastre’’ care pot apărea pe podeaua casei tale, cum ar fi spre exemplu ‘’surprizele neplăcute’’ făcute de animalul de companie. Poți ține sub control situația și pe viitor, oferindu-i aspiratorului robot instrucțiuni cu privire la cum să gestioneze diferitele tipuri de obstacole pentru atunci când le va mai întâlni. 

Cu ajutorul asistenților virtuali* Google sau Alexa, Roomba Combo® seria j7 înțelege și recunoaște aproximativ 600 de comenzi vocale, mai mult decât orice alt robot aspirator 2-în-1.

Datorită funcției PrecisionVision Navigation cu care este dotat robotul, acesta recunoaște peste 80 de obiecte comune, ceea ce îi permite robotului să curețe la comandă mai multe locuri specifice, cum ar fi în jurul litierei animalului de companie, precum și în multe alte locuri.

Modelele seriei Roomba Combo® j7+ și Roomba Combo® j7 se diferențiază între ele prin faptul că Roomba Combo® j7+ dispune în plus față de Roomba Combo®j7 stația de încărcare și curățare Clean Base® pentru autogolirea mizeriei și a prafului colectat, direct in saci. Sacul este anti-alergen și poate îngloba până la 30 de coșuri de colectare. Acesta captează 99,9% din praf și particule de polen.

Roomba® s9+

Roomba® s9+ face parte din seria de aspiratoare robot de la iRobot, realizate din materiale premium si cu un design elegant în forma literei D, gândit special pentru a face posibilă aspirarea mai eficientă în colțuri și prin folosirea periilor de cauciuc contra-rotative, care sunt cu 30% mai mari, comparativ cu restul modelelor. Acest lucru permite robotului să curețe o suprafață mai mare în mai puțin timp. Noul design a făcut posibilă îmbunătățirea poziționării periei laterale pentru o colectare mai eficientă a murdăriei.

În plus, Roomba® s9+ recunoaște când se află pe un covor și activează funcția Power Boost pentru a mări automat puterea de aspirație de până la 40 de ori **. Funcția Power Boost poate fi activată și folosind aplicația iRobot HOME, care permite utilizatorului să seteze nivelul de aspirație în patru moduri diferite.

Este ghidat de inteligența OS și updatat cu cele mai noi funcții, atunci când apar. Poate primi comenzi vocale cu ajutorul asistenților virtuali Google sau Alexa.

Este un aspirator robot care poate lucra împreună cu mopul de la iRobot Braava® jet m6***. Prin funcția IMPRINT™ LINK, roboții lucrează împreună. Roomba®s9+ va curăța întreaga locuință, va reveni la stația de încărcare și descărcare automată a murdăriei Clean Base ®, se va goli și va notifica mopul Braava jet®m6 că a terminat de curățat. Imediat, mopul Braava începe să spele podeaua, acoperind până la 92 mp.

Roomba® s9+ dispune de stația de încărcare și curățare Clean Base® pentru autogolirea mizeriei și a prafului colectat, direct in saci. Sacul este anti-alergen poate îngloba până la 30 de coșuri de colectare și captează 99,9% din praf și particule de polen.

Roomba® j7 și Roomba®j7+

Roomba® seria j7 este aspiratorul robot care a stat la baza dezvoltării seriei Roomba Combo®j7. Este un aspirator robot, fără mop, care deține toate funcțiile inteligente pentru aspirare pe care le regăsim și la seria Roomba Combo® j7.

Aspiratoarele inteligente Roomba cartografiază locuința pentru a naviga fără probleme, scopul final fiind să înțeleagă dinamica din casă, să se adapteze nevoilor tale și să se ocupe în exclusivitate de curățenie, pentru ca tu să ai mai mult timp liber pentru activitățile preferate.

Roomba® seria j7 învață continuu despre poziționarea obiectelor în cameră pentru a naviga eficient și știe ce să ocolească, adaptându-se în permanență locuinței. Obstacole precum murdăria animalelor de companie, cablurile electrice, șosete sau pantofi nu vor sta în calea aspiratorului inteligent Roomba® j7, întrucât robotul le va evita cu succes.

La fel ca în cazul seriei Roomba Combo® j7, trimite poze ale obstacolelor și poate fi programat să pornească aspirarea atunci când tu nu ești acasă, datorită funcției de geolocalizare.

Este un aspirator robot care poate lucra împreună cu mopul de la iRobot Braava® jet m6***. Prin funcția IMPRINT™ LINK, roboții lucrează împreună, prezentată la modelul Roomba s9+.

Modelele seriei Roomba® j7+ și Roomba® j7 se diferențiază între ele prin faptul că Roomba ® j7+ dispune în plus față de modelul Roomba ® j7 de stația de încărcare și curățare Clean Base® pentru autogolirea mizeriei și a prafului colectat, direct in saci. Sacul anti-alergen poate îngloba până la 30 de coșuri de colectare. Acesta captează 99,9% din praf și particule de polen.

Așadar, produsele iRobot sunt mai mult decât niște gadgeturi inteligente deoarece rezolvă o nevoie reală, te scapă de grija curățeniei aducând inovația în casa ta. Se diferențiază prin funcții inteligente atent gândite pentru utilizatorii săi. In plus, poți avea certitudinea că iRobot folosește cele mai înalte standarde de securitate cu criptare și că ai în permanență controlul asupra datelor personale.

Ai acum ocazia perfectă pentru a profita de reducerile de Black Friday de pe www.irobot.ro pentru cumpărături smart la produse de top. Profită acum!

Spor la cumpărături!

Articol recomandat de sport.ro
Belgienii ironizează un român după tragere: "Bani aruncați pe fereastră! Lukaku îi va face sandvici"
Belgienii ironizează un român după tragere: "Bani aruncați pe fereastră! Lukaku îi va face sandvici"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Clinica Dr. Sorin Nae: Excelență în Chirurgia Estetică și Tratamente Nechirurgicale în București
(P) Clinica Dr. Sorin Nae: Excelență în Chirurgia Estetică și Tratamente Nechirurgicale în București

Situată în centrul Bucureștiului, pe Strada Londra nr. 29, Clinica Dr. Sorin Nae oferă servicii de top în domeniul chirurgiei estetice și procedurilor nechirurgicale de înfrumusețare.

 

(P) Rolul tehnologiei în rutina ta de dimineață
(P) Rolul tehnologiei în rutina ta de dimineață

Numeroase studii arată că modul în care ne începem ziua ne influențează în mod definitoriu stilul de viață.

(P) Plătești pentru 1, beneficiază 2 - abonamentele medicale inovatoare lansate de Clinica Medikali la un an de la inaugurare
(P) Plătești pentru 1, beneficiază 2 - abonamentele medicale inovatoare lansate de Clinica Medikali la un an de la inaugurare

Clinica Medikali din București, un standard de excelență în serviciile medicale private, marchează un an de la inaugurare prin lansarea unui pachet inovator de abonamente de sănătate individuale.

Recomandări
Medicul care refuză să plece afară ca să salveze inimile românilor. „E ușor să stai deoparte și să zici că nu se face nimic”
Medicul care refuză să plece afară ca să salveze inimile românilor. „E ușor să stai deoparte și să zici că nu se face nimic”

Își spune Doctor Heart. Este un medic tânăr, devotat meseriei, care își tratează pacienții cu empatie. Ștefan Busnatu este cardiologul care din grijă pentru inimile românilor alege spitalul din România, în locul celor din străinătate.

Simona Bucura-Oprescu, debordant de sinceră: Probabilitatea să crească speranța de viață în România este „aproape zero”
Simona Bucura-Oprescu, debordant de sinceră: Probabilitatea să crească speranța de viață în România este „aproape zero”

Cu o dureroasă sinceritate, ministrul Muncii spune că sunt zero șanse ca în România să crească speranța de viață.

Sistemul de Garanție Returnare le dă bătăi de cap micilor comercianți. Nu au aparate, nici aplicații ori manual
Sistemul de Garanție Returnare le dă bătăi de cap micilor comercianți. Nu au aparate, nici aplicații ori manual

Sistemul de Garanție Returnare merge cu pași timizi, cu toate că autoritățile au avut la dispoziție trei ani să îl pregătească.