(P) Black Friday 2021 - Reduceri mari pe Esteto.ro

Esteto.ro

Fenomenul Black Friday a ajuns în România de caţiva ani şi a devenit popular extrem de rapid, pentru că foarte multe magazine au oferit şi vor oferi în continuare reduceri importante în această zi.

Esteto.ro este un magazin online specializat în comercializarea de produse pentru femei. În ultima perioadă, acest magazin online şi-a lărgit gama de produse cu Parfumuri, Consumabile Saloane, Consumabile Medicale, Produse Naturiste, Carţi, Jucării, Copii & Bebe, Ceasuri & Bijuterii, Home & Deco, Curăţenie & Întreţinere şi Fashion. Vezi toate produsele din oferta Esteto Black Friday 2021 aici: https://www.esteto.ro/black-friday


Black Friday 2021 incepe de astazi pe Esteto.ro


Esteto.ro dă drumul reducerilor pe site-ul propriu începând de astăzi. Aceştia se pregătesc de câteva luni pentru această perioadă din an, cu actualizarea stocurilor, îmbunătăţirea sistemelor şi multe altele.

Esteto.ro pregăteşte o mulţime de surprize în ceea ce priveşte produsele proprii, dar şi cele vândute în marketplace de către comercianţii parteneri. Reducerile vor fi aplicate la mii de produse şi nu vor avea ca prioritate doar produsele cosmetice. Stocurile au fost îmbunătăţite considerabil pentru a putea onora în siguranţă toate comenzile plasate în această perioadă.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”


Esteto ofera cadou produse Alfaparf pentru comenzile plasate în această perioadă


Dacă comandaţi produse cosmetice din categoriile Îngrijirea părului, Hair styling, Vopsea de păr şi oxidant primiţi cadou un produs Alfaparf. Pentru comenzile cu valoarea cumulată de minim 200 lei, primiţi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 250 ml în valoare de 48 lei. În cazul în care achiziţionaţi produse în valoare de minim 350 lei, veţi primi cadou un şampon de păr Alfaparf Milano Absolute Cleansing Shampoo Hair & Body, 1000 ml în valoare de 99 lei.

Brandul Alfaparf Milano îți oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.


Istoria Black Friday în România


Black Friday este o sarbătoare a cumpărăturilor originară din SUA, popularitatea sa răspîndindu-se în întreaga lume. Black Friday are loc vineri, după Ziua Recunoştinţei, sărbătoarea fiind asociată cu discounturi uriaşe. În fiecare an, Black Friday marchează sezonul cumpărăturilor de Crăciun.

Black Friday îşi are originea în criza economică cauzată de Bursa din New York în 1929, când unii comercianţi au organizat o zi întreagă de reduceri pentru clienţii lor cu scopul de a-i motiva să cumpere din nou. Această practică a caştigat imediat popularitate, Black Friday devenind unul dintre cele mai importante evenimente comerciale ale anului.

Black Friday a avut premiera în România în anul 2011. La 10 ani de la această premiera, tot mai multe magazine participă la acest eveniment anual, oferindu-le clienţilor o gamă cât mai largă de produse.

În cadrul Black Friday 2021 puteţi găsi atât electrocasnice la preţuri reduse, cât şi telefoane, îmbrăcăminte sau produse cosmetice, importante pentru rutina de zi cu zi a unei femei.

Intră pe esteto.ro şi alege produsele de care ai nevoie la preţuri semnificativ mai mici!

 

 

Articol recomandat de sport.ro
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) SAM Romania: Cum alegem un sistem pentru videoconferinta
(P) SAM Romania: Cum alegem un sistem pentru videoconferinta

Videoconferinta a devenit o parte integranta a mediului de afaceri, permitand comunicarea si colaborarea eficienta intre echipe remote.

(P) Află cum să transformi cititul în aventura preferată a copilului tău
(P) Află cum să transformi cititul în aventura preferată a copilului tău

Dezvoltarea abilităților de citire de la o vârstă fragedă este crucială pentru succesul educațional și personal al unui copil.

(P) Cum poți înființa o firmă fără să mergi la Registrul Comerțului
(P) Cum poți înființa o firmă fără să mergi la Registrul Comerțului

Legislația permite la acest moment să îți înființezi firma fără să fie necesară prezența ta la Registrul Comerțului sau la notar, însă vei avea nevoie de semnătură electronică.

 

Recomandări
Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, urmărit penal de DNA, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la CJ Prahova
Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, urmărit penal de DNA, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la CJ Prahova

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus, miercuri, semnăturile şi dosarul de candidatură la Consiliul județean Prahova.

Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea
Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari.

 

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.