(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Râmnicu Vâlcea, al 10-lea magazin nou deschis in 2023

altex
Pro TV

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea.

 

Noul magazin, care va fi deschis publicului începând cu 30 noiembrie, devine cel mai mare centru de tehnologie din Râmnicu Vâlcea și împrejurimi, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de peste 2.000 mp. În perioada 30 noiembrie – 6 decembrie, clienții vor avea ocazia să beneficieze de oferte speciale de deschidere în cadrul noului magazin Altex din Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea.

Extinderea lanțului de magazine Altex face parte din strategia de dezvoltare a companiei de a oferi clienților acces rapid și ușor la o gamă largă de produse, la cel mai bun raport calitate-preț, dar și la servicii de calitate în beneficiu clientului, precum 2x diferența, livrare în doi oameni, click & collect.

"Într-un context de schimbare continuă, avem bucuria să vă anunțăm inaugurarea unui nou magazin Altex în Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea. Ne propunem să revoluționăm experiența comunității locale, oferind acces la tehnologie de vârf la cele mai atractive prețuri. Suntem dedicați aducerii celor mai recente produse și soluții pentru a satisface nevoile și așteptările clienților noștri", a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul situat pe Strada Posada, nr. 51 in Cometex Retail Park Râmnicu Vâlcea, dispune de un stoc variat de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. De asemenea, Altex continuă să își urmeze strategia de dezvoltare a energiei verzi și reducerea amprentei de carbon și pregătește implementarea unui sistem cu panouri fotovoltaice pe clădirea magazinului. În plus, pentru a sprijini utilizatorii de mașini electrice, în parcarea magazinului vor fi disponibile stații de încărcare cu prize fast-charge.

În ziua deschiderii, noul magazin Altex din Râmnicu Vâlcea are program extins, de la 8:00 la 21:00. Programul obișnuit al magazinului va fi de luni până vineri între orele 9:00 – 21:00, sâmbătă, între orele 9:00 și 20:00, iar duminică, între orele 9:00 și 19:00. Toți cei care vor vizita magazinul în ziua deschiderii vor fi întâmpinați cu o mulțime de surprize, precum modelare baloare și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar momentele artistice vor fi oferite de Junii Țării Bârsei, un ansamblu folcloric renumit din Râmnicu Vâlcea, precum si de Barbarossa, o trupă renumită de percuție și se încheie cu un impresionat foc de artificii.

Special pentru acest eveniment magazinul oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere. Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 30 noiembrie – 6 decembrie 2023 pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Râmnicu Vâlcea.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine.

Articol recomandat de sport.ro
Roman Abramovich a încercat să-l salveze pe Navalny printr-un schimb de prizonieri
Roman Abramovich a încercat să-l salveze pe Navalny printr-un schimb de prizonieri

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Vedetele mizează pe cel mai nou trend în frumusețe: cosmeceuticele high-end, pentru ten
(P) Vedetele mizează pe cel mai nou trend în frumusețe: cosmeceuticele high-end, pentru ten

Lansarea celui mai fresh brand de cosmetice naturale românești, Cosmetrice, care conține ingrediente high-end pentru îngrijirea pielii, s-a bucurat, la începutul acestei săptămâni, de susținerea a sute de persoane.

(P) Cum să cumperi anvelope on-line
(P) Cum să cumperi anvelope on-line

În era digitală, cumpărăturile online au devenit nu doar o comoditate, ci și o necesitate, mai ales când vine vorba de achiziționarea anvelopelor.

(P) Oază de relaxare: secretele unei amenajări perfecte pentru baia ta
(P) Oază de relaxare: secretele unei amenajări perfecte pentru baia ta

Poate că nu este chiar cea mai importantă încăpere dintr-o locuință, dar cu siguranță este una dintre acele încăperi în care petreci timp zilnic, așa că și atenția pe care i-o oferi trebuie să fie deosebită.

Recomandări
Reacția Ucrainei după ce Macron a spus că nu poate fi exclusă o trimitere de trupe occidentale în războiul cu Rusia
Reacția Ucrainei după ce Macron a spus că nu poate fi exclusă o trimitere de trupe occidentale în războiul cu Rusia

Declaraţiile preşedintelui Emmanuel Macron, potrivit cărora ”nu poate fi exclusă” o trimitere a unor trupe la sol din Occident în Ucraina sunt un ”semnal bun”, îşi exprimă marţi bucuria preşedinţia ucraineană.

Inspectorul PRO a descoperit numeroase nereguli pe o porțiune din Autostrada A0, recent inaugurată. Reacția CNAIR
Inspectorul PRO a descoperit numeroase nereguli pe o porțiune din Autostrada A0, recent inaugurată. Reacția CNAIR

Avem drumuri puţine şi alea cu probleme. Pe Autostrada A Zero, o porţiune de numai câţiva kilometri a fost inaugurată la sfârşitul anului trecut cu vicii ascunse.

Pîrvulescu, despre ipoteza trimiterii de trupe occidentale în Ucraina: „N-a fost o scăpare a lui Macron. A făcut-o special”
Pîrvulescu, despre ipoteza trimiterii de trupe occidentale în Ucraina: „N-a fost o scăpare a lui Macron. A făcut-o special”

Ipoteza trimiterii de trupe occidentale în Ucraina le dă fiori reci tuturor europenilor care încă speră că războiul nu se va extinde. Punerea în practică pare totuși foarte îndepărtată, cred analiștii.