(P) Affidea România anunță un nou parteneriat strategic cu platforma digitală Sanopass

affidea

AFFIDEA ROMÂNIA demarează parteneriatul strategic cu SanoPass, cea mai mare platformă digitală ce integrează servicii de prevenție medicală și fitness din România și Republica Moldova.

Cei 1 milion de pacienți ai centrelor Affidea și Hiperdia putând accesa mai rapid toate serviciile medicale direct din platforma digitală.

Parteneriatul dintre cei doi jucători importanți din piața medicală va fi structurat pe mai multe etape, prima vizeaza rapiditatea și eficiența programărilor, urmând a fi completată de soluții personalizate atât pentru companii, cât și persoane fizice.

„Proiectul de digitalizare a centrelor Affidea România și Hiperdia continuă cu acest nou parteneriat, oferind pacienților nostri încă un canal de acces rapid către serviciile medicale la standarde internaționale pe care le oferim. După experiența programărilor online pe www.affidea.ro, digitalizarea protocoalelor de înregistrare a pacienților în centrele noastre medicale, acest parteneriat completează gama de beneficii pe care le oferim tuturor pacienților. Anual, în centrele noastre medicale tratăm aproximativ 1 milion de pacienți care, cu ajutorul acestui nou instrument, vor putea să-și realizeze programarea la medic sau să plătească anumite servicii în mai puțin de 2 minute,“ precizează Răzvan Predica, Country Manager Affidea România.

„Structura actuală a portofoliului de utilizatori SanoPass este dominată de zona B2B (90%), restul fiind deținut de către B2C. Obiectivul de business al anului următor este de a continua să creștem pe ambele zone, ținta pe B2B fiind de 50%, iar pentru segmentul B2C minimum 2.000 de utilizatori noi. În acest sens avem oportunitatea de a gândi împreună cu profesioniștii Affidea România și cu companiile client, soluții personalizate și dedicate în zona de wellness, cel mai important trend al anului 2022: servicii medicale supraspecializate îmbinate cu access la sălile de fitness, recuperare medicală, psihologie și nutriție,“declară Delia Iliasa, Managing Partner SanoPass.

Citește și
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Astfel, acest parteneriat reprezintă o premieră în domeniul medical din România: o rețea națională de centre medicale integrată 100% în cadrul unei platforme digitale, cu servicii complexe atât pentru zona Business-to-Business, cât și Business-to-Consumer.

Parteneriatul cu rețeaua națională Affidea Hiperdia reprezintă un nou pas către atingerea obiectivului general SanoPass: acela de a simplifica accesul fiecarui român la servicii medicale de prevenție. Grupul Affidea este un partener care îmbrățisează valori comune și care pune accent pe tehnologie și pe beneficiile pe care le poate aduce aceasta, iar planurile comune de dezvoltare vor impacta pozitiv atât utilizatorii aplicației SanoPass, cât și pacienții Affidea România,“ menționează Andrei Vasile Managing Partner SanoPass.

Principalele beneficii ale aplicației SanoPass au la bază trei piloni:

- Accesibilitate - toți utilizatorii aplicației pot accesa un medic specialist în maximum 48 de ore;
- Flexibilitate - abonamentele SanoPass sunt 100% personalizabile, iar configurarea pe categorii de servicii este simplu de înțeles;
- Transparență – fiecare abonat vede în timp real în aplicația mobilă sau în platforma web numărul de servicii pe care le are incluse în abonament, dar și clinicile medicale în care le poate utiliza.

Aplicația SanoPass deține peste 20.000 utilizatori și oferă acces la o rețea națională de 900 de clinici partenere și 100 de săli de fitness. Abonamentele SanoPass conțin servicii de medicina muncii, consultații, investigații, analize medicale, stomatologie, nutriție, psihologie, fizioterapie, imagistică avansată, dar și fitness & aerobic. Pe lângă acestea, platforma oferă acces la asigurători, farmacie online și telemedicină non-stop.

Affidea România
face parte din Grupul Affidea, unul dintre liderii europeni în servicii de diagnostic imagistic de înaltă performanță, ambulatoriu și tratament al cancerului.

Affidea România pune la dispoziţia pacienţilor o gamă extinsă de servicii medicale: consultații de specialitate, analize de laborator, imagistică medicală de înaltă performanţă.

Grupul Affidea furnizează, la nivel european, servicii medicale prin cele peste 312 centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultimă generaţie la nivel mondial.

Astăzi, Grupul Affidea operează în 15 ţări: Polonia, Ungaria, România, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Cehă, Portugalia, Spania, Irlanda, UK, Elveţia şi Lituania.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rețeaua aBeauty Clinique deschide în Oradea o nouă clinică de estetică
(P) Rețeaua aBeauty Clinique deschide în Oradea o nouă clinică de estetică

Pe 1 iulie 2021 rețeaua aBeauty Clinique a deschis oficial o nouă clinică de estetică în Oradea, brandul consolidându-și poziția de lider în România și fiind în continuare cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă și beauty din țară.

(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG

Cizmele UGG au devenit vedetele sezonului rece în ultimii ani, asta pentru că oferă protecție și căldură sporită picioarelor chiar și la cele mai joase temperaturi.

(P) Electrocasnice pentru casă și bucătărie de la Morphy Richards, de acum disponibile și în România
(P) Electrocasnice pentru casă și bucătărie de la Morphy Richards, de acum disponibile și în România

Morphy Richards, brandul internațional de electrocasnice pentru casă și bucătărie din Marea Britanie, a anunțat astăzi lansarea pe piața din România. Momentul marchează, totodată, și expansiunea brandului în Europa de Est.

(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă
(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă

Te-ai gândit la ținutele pe care urmează să le porți în acest sezon? Nu este deloc dificil să te îmbraci la modă, însă poate fi complicat să alcătuiești o ținută de iarnă care să cuprindă și încălțămintea ideală.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.