(P) 5 trucuri pentru o schimbare de look înainte de a pleca în concediu

promo

Vacanța de vară se apropie cu pași repezi și, odată cu ea, multe dintre noi simțim dorința de a ne reîmprospăta lookul.

Indiferent că mergi într-un concediu mai lung la mare ori la munte sau într-un city break, iată câteva sfaturi simple pentru o schimbare de look înainte de a pleca.

Sunt ușor de pus în practică și te vor ajuta să te simți bine în pielea ta și să afișezi un look impecabil.

Schimbă-ți coafura

Nimic nu se compară cu o nouă tunsoare atunci când este vorba despre a-ți transforma rapid aspectul fizic. Poți opta fie pentru o schimbare radicală sau doar pentru a-ți împrospăta coafura actuală. Un bob clasic, o tunsoare în scări modernă și chiar un simplu breton pot să te ajute în acest sens.

Dacă nu-ți dorești o nouă tunsoare, încearcă diferite tehnici de coafare, de la bucle lejere, perfecte pentru zilele la mare, la un păr perfect neted. Nu uita nici de accesoriile pentru păr, precum bentițele, agrafele și eșarfele, cu ajutorul cărora poți obține ușor un look șic.

Citește și
Cum a reușit o femeie să își cumpere 3 case din propriile economii. Timp de 18 ani a trăit cu doar 1,4 dolari pe zi

O nouă culoare a părului îți poate transforma complet aspectul fizic. Fie că optezi pentru o vopsea de par saten sau blond, fie pentru un negru intens ori roșcat senzual, alegerea unei nuanțe care să îți pună în valoare chipul poate face diferența.

Dacă nu ți-ai mai vopsit părul până acum, testează o vopsea temporară, tip spray sau spumă colorantă, pentru a vedea ce ți se potrivește.

Un balayage sau ombre îți poate oferi un look natural și poate adăuga dimensiune părului. Dacă îți place, poți opta pentru culori vibrante sau pastelate, pentru un look îndrăzneț și distractiv.

Hidratează-ți pielea și folosește autobronzant

O piele strălucitoare este fundamentul unui look impecabil. Cu câteva săptămâni înainte de a pleca în concediu, exfoliază-ți regulat, respectiv săptămânal, pielea de pe corp și față, pentru a elimina celulele moarte. Folosește o cremă ultra hidratantă pentru o piele moale, netedă și fermă.

Nu uita nici de zona buzelor, care se usucă foarte repede la expunerea la soare ori vânt, în lipsa unei îngrijiri corespunzătoare.

Folosește un exfoliant pentru buze, pentru a elimina celulele moarte, și aplică un balsam hidratant. Pentru un plus de strălucire, optează pentru un gloss hidratant colorat.

Dacă îți dorești ca pielea ta să capete o nuanță aurie fără să te expui la soare, încearcă un produs autobronzant. Respectă regulile de aplicare furnizate de producător, pentru a evita petele inestetice și a obține o nuanță de bronz cu aspect natural.

Testează diferite tipuri de machiaj

Un machiaj lejer, cu aspect natural, este ideal pentru vacanțe. Alege o BB cream sau o cremă hidratantă colorată pentru a oferi tenului un aspect uniform, fără a-l încărca. Completează cu o mascara clasică neagră sau maro, un blush cremă, pentru a da prospețime obrajilor, și un ruj hidratant într-o nuanță deschisă.

Dacă preferi un look mai îndrăzneț, joacă-te cu culori vibrante pentru buze sau ochi, niciodată pentru ambele zone. Un ruj de un roșu aprins sau un fard de pleoape sidefat îți poate transforma chipul instantaneu.

Îngrijește-ți unghiile

Alocă-ți timp pentru a-ți răsfăța mâinile și picioarele cu o manichiură și o pedichiură. Optează pentru culori specifice verii, precum albul, nude, dar și corai ori chiar turcoaz, pentru un look proaspăt și modern.

Dacă preferi unghiile naturale, asigură-te că sunt pilite corect și lustruite. Folosește un lac de unghii transparent, pentru un efect îngrijit.

Revizuiește-ți garderoba

Investește în câteva piese cheie, clasice, simple, care pot fi combinate pentru a crea diverse ținute. Optează pentru haine versatile, ce se potrivesc pentru ocazii variate.

Alege rochii ușoare și vaporoase, din materiale naturale, precum inul și bumbacul, pentru zilele calde. Pantalonii scurți, cămășile lejere și topurile confortabile pot fi incluse în ținute casual, dar și elegante ori sport.

Iar un nou costum de baie care ți se potrivește perfect pe corp îți poate crește încrederea în sine pe plajă sau la piscină. Accesoriile sunt esențiale pentru a-ți transforma lookul fără efort.

O pălărie de paie sau o șapcă nu doar că te protejează de soare, dar adaugă și personalitate ținutei tale. Alege ochelari de soare moderni, care să completeze forma feței tale și nu uita de bijuterii, care pot rafina o ținută simplă în câteva secunde.

În concluzie, schimbarea lookului înainte de a pleca în concediu nu necesită transformări radicale.

Cu trucurile rapide și simple prezentate mai sus, poți să-ți reîmprospătezi aspectul și să te simți încrezătoare și pregătită să te bucuri de o vacanță cu stil.

Articol recomandat de sport.ro
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă
Viața lui Doroftei în Canada: ”Erau zile când nu măncam, mă dureau mâinile”. Îi trimitea ”târâș, dar fericiți” acasă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum funcționează epilarea laser și aparatele de epilare definitivă cu tehnologie IPL
(P) Cum funcționează epilarea laser și aparatele de epilare definitivă cu tehnologie IPL

Cine nu își dorește să aibă întotdeauna pielea fină? Epilarea cu laser este o procedură din ce în ce mai populară, pentru care tot mai multe femei optează.

(P) De la autoturisme la locuințe, Pro Detailing îți oferă soluția perfectă pentru orice detaliu
(P) De la autoturisme la locuințe, Pro Detailing îți oferă soluția perfectă pentru orice detaliu

Într-o lume în care detaliile fac diferența, Pro Detailing este alături de tine pentru a-ți oferi soluții complete și personalizate în domeniul detailingului.

(P) Epilare definitivă cu IPL: mituri, adevaruri si avantaje
(P) Epilare definitivă cu IPL: mituri, adevaruri si avantaje

Vrei să investești într-un epilator IPL? Epilarea definitivă a devenit o procedură foarte populară, însă la fel de populare sunt și miturile legate de aceasta.

Recomandări
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații
A fost declarată stare de alertă în Galați și Vaslui. Se pregătesc noi măsuri în județele devastate de inundații

În judeţele Galaţi şi Vaslui, puternic afectate de inundații, a fost instituită stare de alertă. Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a admis, luni seară, solicitarea autorităţilor locale.

Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București
Cutremur puternic în România, luni după-amiază. Seismul cu magnitudinea de 5,4 a fost resimțit și în București

Un cutremur puternic, cu magnitudinea 5,4, a avut loc, luni, în România. Seismul s-a resimţit şi la Bucureşti.

Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO
Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO

Un cutremur puternic, cu magnitudinea de 5,4, s-a produs, luni după-amiază, în judeţul Buzău, arată Institutul Naţional pentru Fizica Pământului.