(P) 5 produse de care ai nevoie în calitate de nail artist

Ultima actualizare: 05-01-2022 11:41
zolla

A fi nail artist este o meserie care atrage adesea satisfacții prin intermediul mulțumirii clientelor și a realizării unor lucrări calitative și estetice.

Începutul este adesea mai dificil deoarece presupune dispunerea de mai multe resurse: timp, pentru a învăța și a exersa și resurse financiare, pentru a acoperi cheltuielile necesare achiziționării materialelor necesare.

În ceea ce privește materialele, adesea ne gândim doar la geluri, lampă UV, ustensile pentru cuticule și aplicarea gelului, freză elecrică și câteva consumabile. Totuși, pentru a desfășura această activitate cât mai profesionist și a oferi clientelor confortul meritat este nevoie de mult mai mult de atât.

O bună modalitate de a întocmi o lista cât mai completă a prodselor necesare este consulatarea unui magazin online de produse pentru manichiura specializat în acestă sferă de activitate. Acesta este extrem de bine organizat pe categorii și prezintă descrieri ale fiecărui produs.

Totuși, pentru a veni și mai mult în sprijinul dumneavoastră, v-am pregătit o listă de 5 obiecte pentru a păstra un aer cât mai profesionist cu putință!

• Sterilizatorul. Normele de igienă și respectul pentru menținerea sănătății clientului sunt cele mai importante în orice meserie. Pentru că anumite ustensile sunt folosite pentru manichiura mai multor persoane acestea trebuie sterilizate în mod profesional, folosind aparatură corespunzătoare. Dezinfectarea cu spirt nu este suficientă!

• Catalogul pentru prezentarea culorilor. Este esențial să oferiți clientelor o manieră cât mai simplă și mai atractivă de a consulta gama de culori disponibile.

• Cutiile și suporturile pentru depozitare. Organizarea este foarte importantă atât pentru a vă putea desfășura munca cât mai eficient cu putință, cât și pentru a transforma spațiul de lucru din punct de vedere estetic. Aspectul locului în care vă desfășurați activitatea este important în atragerea și fidelizarea clienților.

• Suportul pentru mână. Acesta este un accesoriu care nu este folosit de toată lumea, dar face experiența clientelor mult mai confortabilă pe tot parcursul procedurii.

• Paleta pentru amestecarea gelului. Pentru a obține nuanțe noi, care să corespundă la fix cu dorințele clientei, puteți combina geluri deja existente pe o astfel de paletă.

Știați deja despre aceste produse? În caz contrar, este momentul să vă completați arsenalul!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO