(P) 5 celebrități cu o pasiune declarată pentru jocurile de noroc

promo

Fascinația pentru atmosfera din cazinouri nu îi atinge doar pe jucătorii obișnuiți, ci și pe vedetele noastre preferate.

Cine a spus că dacă ai jucat într-un film de Oscar, un actor celebru nu poate fi văzut și la un turneu de Hold’Em, alături de alți jucători nu la fel de faimoși? Jocurile de noroc au aceleași reguli pentru toți, fie că joci online, fie că joci în Vegas, fie ca ești un parior din Estonia, fie că ești Matt Damon. Exact, celebrul actor de la Hollywood cochetează cu jocurile de noroc de ani buni, așa că vom începe cu el clasamentul nostru de astăzi:

#1: Matt Damon

 

Știi cum a început pasiunea actorului pentru jocurile de noroc? Într-un interviu acordat unui tabloid din Beverly Hills, acesta susținea faptul că pregătirea pentru rolul său din “Rounders” (dramă ce abordează infiltrarea Mafiei în lumea turneelor de Hold’Em din SUA) l-a făcut să petreacă săptămâni la rândul în cazinourile din Las Vegas.

#2: Charlie Sheen

 

Celebru pentru rolul său legendar din “Two and a Half Men” (2003-2015), Sheen a petrecut o bună perioadă a vieții sale în celebrele cazinouri din Vegas și Atlantic City. Denise Richards, fosta lui soție, declara într-un interviu faptul că în timp ce aceasta era dusă de urgență la spital pentru a naște, Charlie Sheen, aflat lângă aceasta în ambulanță, a plasat un pariu prin telefon, pe un meci disputat de echipa sa preferată.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

#3: Ben Affleck

 

Podiumul este completat de un bun prieten al lui Matt Damon. Ben Affleck este un fan declarat al jocurilor de cărți, distrându-se adesea în Las Vegas la mese de poker și blackjack. Este renumit pentru bacșișurile uriașe pe care le oferă dealerilor, indiferent dacă a avut o seara bună sau nu.

#4: Tobey Maguire

 

Actorul din Spiderman a ținut titlurile ziarelor din SUA în urmă cu ceva timp, fiind implicat într-un scandal construit în jurul jocurilor de noroc ilegale. Maguire era acuzat atunci de participarea la partide de poker în spații ce nu erau acreditate de legislația americană, alături de alte nume mari de la Hollywood.

#5: Ray Romano

 

Următoarea celebritate din lista noastră este comediantul Ray Romano, celebru pentru rolul său din “Everybody Loves Raymond”. Însă în rândul fanilor pokerului, acesta mai este cunoscut și datorită faptului că demonstrează un talent deosebit la Texas Hold’Em. De fapt, Ray Romano a participat de-a lungul timpului la mai multe ediții ale celui mai important turneu de acest gen: World Series Of Poker.

Dacă și ție îți este dor de atmosfera sălilor de cazinou, nu uită că site-urile online de pariuri îți oferă alternative numai bune de luat în calcul, astfel încât distracția ta să continue și în perioada de distanțare socială. Intră chiar acum pe ro.betano.com și vezi întreaga ofertă de jocuri de cazinou, în următoarele categorii: “Cazinou”, “Cazinou Live” și “Vegas”! Poți testa în mod gratuit sloturile tale preferate, precum Book of Ra sau Sizzling Hot, iar dacă vrei să joci blackjack, ruletă europeană sau poker, variantele demo ale acestor jocuri îți permit să testezi dinamica online a acestora, chiar în siguranța propriului tău cămin!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene
(P) 5 motive pentru care să te înscrii la un curs profesional de microblading pentru sprâncene

Microbladingul a devenit una dintre cele mai solicitate proceduri în industria frumuseții, oferind soluții semi-permanente pentru sprâncenele subțiri, neregulate sau lipsite de formă.

(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL
(P) Ce trebuie să știi înainte de a trece mașina pe GPL

O simplă conversie la GPL te poate ajuta să economisești până la 50% din costurile de combustibil.

(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova
(P) 3 motive pentru care ar trebui să alegi firma de închirieri auto Carnova

Într-un oraș plin de viață cum este Bucureștiul ai nevoie de serviciile profesionale ale unei firme de închirieri auto. Carnova este partenerul tău în materie de rent a car și se asigură că ai parte de servicii de top.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.