Din 11 septembrie incepe un nou sezon "Romania, te iubesc!", la Pro TV. Anchete despre distrugerea naturii si dezvaluiri despre coruptia din administratia publica


Ultimul update: Vineri 15 Decembrie 2017 14:15
Data publicarii: Marti 06 Septembrie 2016 16:56
Categorie: Sezonul 2

Echipa "Romania, te iubesc!" revine cu un nou sezon din 11 septembrie, in fiecare duminica, de la ora 18:00, numai la Pro TV.

Noi reportaje vor aduce in atentia telespectatorilor situatii greu de acceptat pentru o tara care se vrea civilizata in 2016.

Pregatirea pentru noul sezon Romania, te iubesc! a insemnat pentru corespondentii emisiunii o vara intreaga de documentare, calatorii si intalniri cu personaje din toate colturile tarii: de la romanul simplu care nu intelege de ce statul nu il ajuta sa-si urneasca mica afacere, la pacientul derutat care nu mai stie incotro sa ceara ajutor in cazul in care se imbolnaveste ... si pana la personaje controversate, aflate in pozitii de conducere, care printr-o simpla semnatura ne influenteaza viata tuturor.

Ca de fiecare data, corespondentii Romania, te iubesc! incearca sa identifice acele puncte sensibile, care, odata atinse, genereaza un tavalug de actiuni ce duc, de cele mai multe ori, la rezolvarea problemelor.

Nu putine au fost cazurile in care anchetele facute de procurori au pornit de la cele ale corespondentilor Romania, te iubesc!. Eforturile echipei se concentreaza pe dezvaluirea problemelor care ajung sa cuprinda toata tara, pentru simplul motiv ca sunt raspandite de un sistem ce pare ca lucreaza mai mult impotriva omului de rand.

In noul sezon, Romania, te iubesc! va prezenta si exemple de oameni ce isi dedica viata pentru a lupta contra sistemului defectuos si demonstreaza prin ambitie ca se pot face lucruri frumoase, alegand calea cea dreapta, fara a scurta drumul prin spagi.

Situatii absurde, personaje incredibile care se joaca cu vietile altora, investitii fara cap, toate se regasesc in materialele pe care le veti vedea in noul sezon Romania, te iubesc!, din 11 septembrie, la Pro TV, de la ora 18.00.

Cosmin Savu "In acest sezon o sa vorbim despre o administratie publica bolnava, corupta sau neputincioasa. Toti avem contact cu statul, toti ar trebui sa beneficiem de servicii publice corecte dar, fie ca vorbim de administratia centrala, educatie, servicii sociale sau sanatate suntem tratati intr-un sistem cu o logica stramba.

In anchetele noastre o sa vorbim si despre eficienta investitiilor in modernizarea statului roman. Sute de milioane, miliarde, de euro s-au scurs in buzunarele unor companii care s-au "mufat" la banul public si care tin statul roman in "captivitate".

Tot in sezonul acesta o sa vorbim si despre locul Romaniei in Europa, despre antreprenoriatul romanesc in era globalizarii si care sunt strategiile pe termen lung.”

Rares Nastase "Eu, in acest sezon, am tolba plina cu anchete care vorbesc despre distrugerea naturii, dar am intrat si in culisele unor afaceri cu produse pe care le consumam frecvent, dar despre care nu stim tot si nu suntem informati despre riscuri.

Sunt adevaruri care se spun mai putin, in numele profitului. Mai vorbim si despre initiativele unor romani frumosi care iau taurul de coarne si vor sa schimbe tara asta.”

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Romania, te iubesc, 5 iunie 2016. CAUTAM PRIMAR, MODEL EUROPEAN, partea I
Romania, te iubesc, 29 mai 2016.JOCURI PERICULOASE CU URANIU. PARTEA I
Romania, te iubesc, 15 mai 2016. Traditie romaneasca, partea I
VIDEO PROTVPLUS.RO