Alex Dima: ”Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, șpăgari, hoți și netrebnici”

Dată publicare: 02-04-2020 10:50
Dată actualizare: 02-04-2020 20:03


Alex Dima

”Un profund sentiment de furie. Asta simt. De câteva zile țin legătura cu medici din spitale. Unii sunt speriați, sunt epuizați, nu au proceduri, echipamente de testare”, mărturisește Alex Dima, într-un mesaj pe Facebook.

„Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, slugi, șpăgari, lacomi, hoți, netrebnici și nemernici!

Îi vedem, îi știm și acceptăm de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sănătate. Oprești, fluturi, dragneni, ponti, meleșcani, băsești, fireni, năstăseni, tăriceni, iohannesieni, orbani și lista asta nu se mai termină.

Pe toți îi știm prea bine! Dar i-am lăsat să ne conducă. În spatele lor stau alții cu aceleași metehne, stăpâni de locuri, instituții și sisteme.

Până mai zilele trecute, în loc să facă rost de echipamente pentru spitale, se jucau de-a guvernarea și moțiunea de cenzură, iar mai devreme, câțiva ani, s-au jucat cu justiția. Totul pentru a-și păstra posterioarele tăbăcite în jilțurile puterii și pentru a nu intra la pușcărie.

Ani la rând am urlat mizeriile pe care le comit. Dar poporul i-a acceptat și votat.

Nu știu cum vom scăpa de acest coronavirus, dar știu sigur că de virușii care ne-au condus în toți acești ani, care au pus stăpânire pe tot și toate, trebuie să scăpăm! Altfel, vom tot muri cu zile!

Acum, stați în case, dar când vom scăpa, ieșiți, implicați-vă, uniți-vă, luptați pentru drepturile și comunitățile voastre, candidați!

Trebuie să îi schimbăm și să ne schimbăm!

Ca să scăpăm!”

Alex Dima / Pro TV 

 

 

Sursa: Pro TV