Cum stai cu iubirea in 2011? Iti spun totul despre asta Neti si Elena

07-01-2011 00:00


La videochat stirileprotv.ro, Neti si Elena Lasconi au dezvaluit, pentru fiecare zodie in parte, predictiile legate de iubire in 2011.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt favorizati. Au parte de un mare as, Jupiter, care le umple toate golurile in viata. Pana in iunie, berbecilor le merge excelent. In iulie, august, planetele populeaza casa sentimentala. Cine nu a reusit sa aiba o relatie, in aceste doua luni se implinesc dorintele. Sfera amoroasa capata accente incendiare. Problemele din sectorul sentimental se rezolva. Si  septembrie si octombrie, sunt doua luni bune in amor.

Taur

Un an cu largi reverberatii. Din iunie, Jupiter intra in zodia lor, ramane si anul viitor, ceea ce este foarte bine. In luna mai se vor simti excelent. Sfera sentimentala se anima in  septembrie. Atentie, va fi ceva agitatie, o deruta din cauza planetelor.

Gemeni

O reanimare in domeniul sentimental. Luna iunie e foarte buna in dragoste pentru gemeni. Toamna aduce ceva nou pentru ei, au toate sansele sa cunoasca pe cineva. La fel si in noiembrie, sfera parteneriala se anima. Se concretizeaza relatiile de proba.

Rac

Ianuarie, februarie sunt doua luni pentru dragoste. In martie zodia e in plina efervescenta. August poate sa aduca persoana dorita in viata racului. Apoi lunile de toamna, octombrie , noiembrie sunt norocoase.

Leu

Scapa de presiunea lui Neptun, dispersatorul de parteneri stabili. Se elibereaza zona. Partea cea mai buna e ca Jupiter pana in iulie va fi in zodia berbec care e semn de foc ca si el, si atunci rezulta un traseu echilibrat pentru lei in dragoste. Pot avea realizari in plan sentimental, dar si al carierei, pot ajunge in posturi de conducere.

 Fecioara

Pana saptamana viitoare sfera parteneriala e incandescenta, din cauza configuratiei Jupiter- Uranus. Fructifica influentele acestea, iar din iunie pana in decembrie amplifica si fructifica o relatie. Invata din nou sa iubeasca.

Balanta

Un an dificil. Dar sunt si avantaje de pe urma tranzitului planetei Jupiter prin zodia parteneriala berbec. Aduce o persoana serioasa care sa intre in viata nativului din balanta, care sa-l ajute sa treaca peste problemele dificile. Din a doua parte a anului, relatia va fi mai sustinuta.

Scorpion

Din a doua parte a anului isi legalizeaza relatiile. E un an foarte bun in dragoste pentru scorpioni.

Sagetator

Jupiter intra in casa sentimentelor si face ravagii in sensul bun. Axa carmica traverseaza aceasta zodie pana anul viitor, ceea ce este foarte bine.

Capricorn

Pluton arata daca o persoana e potrivita ori nu pentru un Capricorn. Cine va face parte din viata capricornului nu va mai fi ca la carte. Adica anul acesta ii poate fi un partener foarte bun si la anul nu. dar il poate invata lectia iubirii.

Varsator

Iunie pregateste terenul pentru marea dragoste. In Iulie, Marte sfredeleste bine o rana. E bine sa raman cu x sau nu? In august, lucrurile se limpezesc in relatia de cuplu. ceva probleme pentru cei casatoriti in septembrie. Discutii.

Pesti

Sfera parteneriala se activeaza. Isi pot gasi persoana iubita la serviciu. In septembrie isi pot gasi iubirea. Noiembrie si decembrie afla daca persoana aleasa este cea pentru toata viata.

 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO