Afla totul despre numerele maestre si influenta lor de la Neti si Elena!

04-11-2010 00:00


La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au vorbit despre importanta si influenta numerelor maestre asupra destinului celui care le are in componenta datei de nastere.

Numerele maestre sunt cele de tipul 11, 22, 33, 44, 55, iar persoanele care le au in componenta datei lor de nastere sunt inzestrate cu anumite calitati care le deosebesc de ceilalti, insa doar in cazul in care stiu sa se foloseasca de aceste calitati.

CIFRA 11

Cautare spirituala, altruista. Cauta evolutie spirituala, transcederea propriului ego. Acest numar poate sa faca pe cineva special numai daca acel cineva invata lectia cifrei 2 (grija fata de celalalt, familie, altruism). O persoana cu vibratie de 11 isi gaseste pacea in credinta. Aceste persoane au multa carisma si se pot descurca in orice situatie.

CIFRA 22

Capacitate intelectuala, un talent deosebit pentru anumite domenii. Aduna oameni in jurul lor, sunt foarte sociabili.

CIFRA 33

Este o persoana cu adevarat speciala, poate deveni guru sau conducator spiritual. Sunt oamenii intelepti, care trebuie sa ajunga la un anumit nivel mental astfel incat ceilalti sa poata beneficia de intelepciunea lui.

VIDEO PROTVPLUS.RO