Afla cum vei sta cu banii in perioada urmatoare de la Neti Sandu!

02-06-2010 00:00


Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit, la videochat pe www.stirileprotv.ro, ce ne rezerva astrele din punct de vedere financiar, dar si al carierei sau al examenelor in aceasta vara.

Esti Leu si vrei sa stii daca poti face un credit? Esti Capricorn si ai vrea sa-ti gasesti un job mai bun? Sau esti Rac si vrei sa stii daca treci licenta cu brio?

Afla mai jos ce-ti rezerva astrele din punct de vedere al carierei sau al banilor.

 BERBEC

Au toate sansele sa-si gaseasca un job daca nu au deja. Exista si posibilitatea sa-si gaseasca un alt job, sa faca o schimbare. Cei care au examene de dat pot fi tensionati si surmenati.

TAUR

Au garantii ca sunt acoperiti din punct de vedere al banilor in luna iunie. In iulie sunt echilibrati financiar, iar pana la sfarsitul lunii august exista mici tensiuni la serviciu. Cine are de dat examene, o sa aiba parte de o perioada putin mai complicata.

GEMENI

O perioada foarte buna din punct de vedere al carierei sau al banilor. Gemenii isi pot schimba jobul, daca vor, sau pot sa faca mici afaceri care au sorti de izbanda.  Posibil sa aiba mici probleme in august cand ar putea avea probleme cu rate sau datorii restante.

RAC

Se simt foarte increzatori in propriile forte in aceasta perioada de vara, chiar daca nu au parte de schimbari majore. Au sustinere astrala din punct de vedere financiar.

LEU

Pana la sfarsitul lunii iulie pot sa renegocieze anumite contracte. Nativii din Leu pot primi mai multi bani, o cantitate insemnata chiar. Banii pot veni dintr-o mostenire sau din vanzarea unei proprietati.

FECIOARA

Exista sanse de bani in aceasta vara, insa exista, in acelasi timp, si sanse ca banii sa ajunga cu intarziere din motive independente de nativii din Fecioara sau de partenerii lor. Cei care trebuie sa dea examene, au succes.

BALANTA

Exista posibilitatea unei angajari, oferta poate veni de pe o zi pe alta. De asemenea, pot avea parte de surprize placute din acest punct de vedere. Cei care trebuie sa dea examene, cele mai bune luni sunt iunie si septembrie.

SCORPION

Au parte de o perioada mai relaxata la serviciu, dupa mici probleme din partea sefului. Si cei care dau examene au sorti de reusita.

SAGETATOR

Iunie si august sunt perioade bune pentru acesti nativi din punct de vedere al examenelor sau al carierei. Exista sanse de promovare.

CAPRICORN

Incep sa se rezolve problemele de comunicare la serviciu. Multi colegi ii pot ajuta sa rezolve anumite probleme mai usor. Cei care au examene, e posibil ca sansele de reusita sa nu fie 100%.

VARSATOR

Varsatorii au avut parte de succes pana acum din punct de vedere al banilor si contractelor, datorita lui Jupiter. Aceasta planeta intra in casa invataturii si se va intoarce cu norocul pentru Varsatori peste 3 luni.

PESTI

Primesc bani in plus de la serviciu sau din alta parte. Cei care dau examene pot fi tracasati in aceasta perioada, insa au parte de succes.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO