Stirile Pro TV de la ora 17.00 cu Monica Dascalu- 23.06. 2009

×
Codul embed a fost copiat

O bataie violenta starnita intre 11 studenti basarabeni care invata la Iasi a fost surprinsa de camerele de supravhegere montate pe strada.

TRATAMENT CU MEDICAMENTUL PORCULUI

Direct pe patul de spital a ajus un cioban din judetul Galati dupa ce s-a gandit sa-si trateze o iritatie de pe organele genitale cu o pudra folosita pentru cicatrizarea ranilor, la animalele castrate.

SCANDAL IN JURUL MUMIEI

Spiritele se inflameaza in jurul "mumiei" lui Nea Gheorghe, barbatul din Dambovita scos din mormant in stare aproape perfecta de conservare. Nepoata lui vrea sa-l dea in judecata pe preotul din sat pentru ca le-ar fi permis localnicilor sa isi bata joc de bietul batran.

Citește și
Stirile Pro TV de ora 13:00 - 23.06.2009
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

L-A REFUZAT, I-A SPART CAPUL

O femeie din Tulghes s-a ales cu capul spart dupa ce si-a permis sa-i refuze sotului o partida de amor.

 

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Stirile Pro TV cu Andreea Liptak si Mihai Dedu, din 23.06.2009
Stirile Pro TV cu Andreea Liptak si Mihai Dedu, din 23.06.2009

Vremea si-a facut de cap luni seara in 35 de judete ale tarii, unde meteorologii lansasera avertismente de cod galben sau portocaliu. A plouat torential, iar in multe localitati s-au inregistrat inundatii.

Stirile Pro TV de ora 13:00 - 23.06.2009
Stirile Pro TV de ora 13:00 - 23.06.2009

Surpriza in scandalul in care a fost implicata Delia Matache.
Cei doi indivizi care i-au atacat pe cantareata, pe iubitul ei si pe amicul lor Codin Maticiuc pozeaza in victime. Ei sunt cei care au depus acum o plangere la politie.

Stirile Pro TV cu Andreea Esca - 22.06.2009
Stirile Pro TV cu Andreea Esca - 22.06.2009

Cantareata Delia Matache a fost lovita, iubitul ei injunghiat, iar amicul lor, Codin Maticiuc, zis si "Poponet", batut crunt de doi indivizi care i-au atacat intr-o parcare.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.