Stirile PRO TV de la ora 07:00, cu Iulia Vantur si Cosmin Stan - 01.03.2009

02-03-2009 00:00

Expertii care investigheaza incidentul aviatic de la Timisoara au formulat sambata seara primele concluzii. O defectiune aparuta in timpul zborului de la Chisinau i-a fortat pe piloti sa faca periculoasa manevra.


Pana la decodarea cutiilor negre, specialistii vor incerca sa afle cauzele avariei verificand aeronava centimetru cu centimetru.

A ARS DE VIU

Caloriferul electric, vechi si defect, i-a adus un sfarsit cumplit unui batran de 80 de ani din Bucuresti. Omul a pierit in flacarile iscate de un scurtcircuit. Era imobilizat in pat si nu s-a putut salva.

TRAIECTORIE DE IMPACT

Doi raniti si trei masini distruse intr-o secunda. S-a intamplat sambata noapte in Targu Mures, unde viteza l-a facut pe un taximetrist sa uite regulile de circulatie. A taiat calea altor doi soferi, desi statia spre care se grabea era la cativa metri distanta.

MARTISOARE FARA CUSUR

Norocoase si fericite. Asa s-au simtit cateva zeci de domnisoare din Bucuresti, dupa un spectacol de striptease masculin care le-a urcat tensiunea si le-a infierbintat sangele. Si insotitorii lor s-au bucurat de un martisor plin de senzualitate, oferit cu entuziasm de animatoarele clubului.

PE ARIPILE VALSULUI

Noapte de basm la Opera din Bucuresti, unde 1.000 de invitati alesi pe spranceana au venit la cea de-a patra editie a Balului Vienez. Cateva ore, cu totii au uitat de recesiune; nu insa si de cei nevoiasi, pentru care au strans 20.000 de euro.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO