Stirile PRO TV cu Andreea Liptak si Mihai Dedu - 25.02.2009

25-02-2009 00:00

Cel de-al doilea suspect in cazul sangerosului atentat de la casa de schimb valutar din Brasov a fost arestat marti seara la Ploiesti. Afla mai multe detalii la stirile diminetii.


INCA UN SUSPECT CAPTURAT

Un al doilea suspect in cazul atacului armat de la casa de schimb valutar a fost arestat marti seara la Ploiesti. Serghei Gribenco este cetatean moldovean, dat de patru ani in urmarire internationala si a fost vazut la Brasov cu putin inaintea atacului.

FURT IN STIL MARE

Au muncit hotii, nu gluma! Sapte motociclete de teren si doua barci cu motor au disparut fara urma din garajul unei case din Lugoj. Bunurile apartineau unui cetatean german care a lasat casa in grija unor prieteni.

PRINSI CU DROGURI

Traficanti de droguri, arestati la Vaslui. Dupa mai bine de un an de filaj, politistii au arestat doi tineri, care aprovizionau cu cannabis barurile si discotecile din oras.

SPULBERATA DE TREN

O moarte si multe semne de intrebare la Iasi, unde o femeie de 60 de ani a fost spulberata de tren, la marginea orasului. Apropiatii ei spun ca nu avea ce sa caute acolo, dar un paznic din zona sustine ca a vazut-o umbland cu orele pe langa calea ferata.

JAF DE MILIOANE

Un prosper om de afaceri din Ilfov a fost calcat de hoti, care l-au lasat fara colectia de ceasuri si bijuteriile pretioase, mostenire de familie. Politistii au prins cativa suspecti in judetul Prahova si au recuperat o parte din prada.

BANCI SOLIDE, CREDITE SCUMPE

Bancile romanesti ar da credite, dar nu au cui, spun sefii principalelor institutii financiare de la noi. Conditiile aspre de creditare fac ca multi romani sa nu se incadreze in conditiile impuse de BNR, iar criza ii face sa se gandeasca de doua ori inainte sa ceara un imprumut.

AJUTOARE DE LA STAT

Companiile romanesti care au dificultati financiare pot primi un ajutor de 500.000 de euro de la stat. Pot beneficia insa de sprijin doar companiile care nu aveau probleme inainte de 1 iulie 2008, adica inainte sa inceapa criza.

PARLAMENTUL VERDE

In deputatii nostri s-a trezit constiinta ecologica. Ei au decis sa instaleze pe Palatul Parlamentului panouri solare si centrale eoliene, care sa asigure toata energia necesara pentru cladirea ce consuma cat tot orasul Ploiesti.


VIDEO PROTVPLUS.RO