Stirile PRO TV cu Andreea Liptak si Mihai Dedu - 26.02.2009

26-02-2009 00:00

Haos intr-un bloc din Timis, unde un incendiu a ravasit o garsoniera si trei apartamente. O femeie de 52 de ani a murit arsa de vie, iar alti cinci locatari au suferit intoxicatii. 70 de oameni au fost evacuati in graba, de pompieri.

MARTURII DIN INFERN

"Am murit si am inviat, spun supravietuitorii accidentului aviatic din Olanda, unde un avion s-a prabusit langa aeroportul din Amsterdam. Tragedia s-a soldat cu moartea a noua oameni si ranirea a peste 80.

PREDA, DIN NOU LA SPITAL

Eugen Preda, unul dintre protagonistii incaierarii de la mallul din Bucuresti, a ajuns aseara din nou la spital, pentru ca acuza dureri puternice la cap. A fost internat la Spitalul Universitar, unde astazi va fi supus unor investigatii medicale.

SPULBERAT DE TREN

Sinucidere sau accident? Este intrebarea la care cauta raspuns anchetatorii care cerceteaza cazul unui barbat din Targu Jiu, spulberat, aseara, de un tren, in apropierea garii orasului.

BISERICA SE PRONUNTA

Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane ar putea adopta astazi o pozitie oficiala in cazul pasapoartelor biometrice, considerate de unii preoti o "lucrare a diavolului". Inaltii prelati din BOR ar putea pune capat astfel unei dispute care a ajuns si in Parlament.


VIDEO PROTVPLUS.RO