Stirile PRO TV cu Andreea Liptak si Mihai Dedu - 18.02.2009

24-02-2009 00:00

Americanii varsa in economie sute de miliarde de dolari pentru a se salva de la recesiune, in timp ce in Romania securitatea in banci este luata la bani marunti de politisti. Despre toate acestea afli la stiri.


ACUZATII IMPOTRIVA MEDICILOR

Suferinta e fara sfarsit pentru familia unei tinere care a murit la spitalul din Targu Mures. Era gravida in luna a sasea si nici bebelusul nu a supravietuit. Puteau fi salvati amandoi, daca medicii de la Reghin, care au internat-o prima data, nu greseau diagnosticul, acuza rudele revoltate.

 

CHINEZI IN STRADA

Solidaritate impresionanta cu cei aflati in suferinta. Cativa bucuresteni le-au dus apa, alimente si paturi zecilor de muncitori chinezi pe care un patron roman i-a concediat. De atunci locuiesc pe strada, in adaposturi improvizate, in fata ambasadei tarii lor.

 

BANCILE, SUB LUPA

Verificari la sange ale politiei prin bancile din Bucuresti. Sunt controlate masurile de securitate si, spun politistii, nu exista avertisment. Sunt aplicate direct sanctiuni, pentru fiecare neregula.

 

MILIARDE IMPOTRIVA RECESIUNII

Sute de miliarde de dolari curg in economia Americana. Presedintele Barack Obama a semnat planul de redresare, care urmareste salvarea sau crearea de noi locuri de munca.


VIDEO PROTVPLUS.RO