Afla de la Neti ce semnificatie are numarul zilei in care te-ai nascut

Ultima actualizare: 07-11-2012 16:49

La videochat www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit ce semnifica cifra de vibratie a zilei de nastere.

Cum se calculeaza cifra de vibratie a zilei de nastere:

Cei care au data nasterii formata din doua cifre: trebuie sa adune cele doua cifre intre ele, iar rezultatul este cifra de vibratie a zilei de nastere. Exemplu: zi de nastere - 24 - 2+4=6 - Cifra de vibratie este 6.

Cei care au data nasterii formata dintr-o singura cifra, aceasta e aceeasi cu cifra de vibratie.

Cifra 1

Conducatorul, cel care initiaza proiecte, cei care au vocatie de pionierat si cei care se impun. Sunt mai taciturni si pot deveni ingamfati. Au dorinta de a domina si pot sa fie destul de pasionali.

Cifra 2

Semnifica pereche, colaborare, parteneriat, buna relatie de dragoste sau relatii bune in afaceri. Afacerile de familie functioneaza pe vibratie de 2. Cand suntem in zi de 2/11/20 multe lucruri reusesc mai ales in familie sau cuplu. Cei care au cifra 2 sunt foarte creativi. Ca defect, pot deveni dependenti de celalalta persoana.

Cifra 3

Este cifra comunicarii, a drumurilor scurte si a studiilor. Aceasta cifra este buna pentru cei care lucreaza in media sau in comert. Sunt foarte buni oratori, iubitori de putere si ambitiosi. De asemenea, sunt carismatici si stiu sa foloseasca cuvintele pentru a-i convinge pe cei din jur. Sunt foarte potriviti in Vanzari. Se plictisesc repede si nu termina ce au de facut.

Cifra 4

Oameni foarte muncitori, isi doresc foarte mult o casa. In familia celor cu vibratie 4 toate sarcinile sunt impartite membrilor si nu se accepta ca cineva sa nu faca nimic. Nu sunt extrem de pasionali, dar se ataseaza de cineva care le inspira siguranta.

Cifra 5

Este cifra sexului. Cei care au aceasta cifra de vibratie pun mare pret pe viata intima. Sunt persoane geloase si pasionale, sunt mari aventurieri si le plac foarte mult calatoriile.

Cifra 6

Cifra armoniei si a iubirii. Se refera la toleranta, ingaduinta, sunt persoane lipsite de asprime si sunt foarte buni parinti, copii celor cu aceasta vibratie sunt oameni optimisti si foarte increzatori in propriile forte.

Cifra 7

Numarul inteleptului, al celui singuratic, al ascetului. Pot fi persoane lipsite de interes in sfera materiala, doar in sfera intelectuala, insa exista, la polul opus si cei care sunt extrem de interesati de material. Nu sunt extrem de interesati de material.

Cifra 8

Cifra banilor mosteniti, a castigurilor suplimentare. De asemenea, sunt persoane care manuiesc multi bani.  Din punct de vedere al iubirii, sunt persoane magnetice, pasionale.

Cifra 9

Sunt persoane foarte spirituale si mereu au in jur persoane care sa-i ajute si sa se ocupe de lucrurile materiale. Este cifra artistilor sau a cercetatorilor, savantilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO