Politist cercetat, dupa ce a aparut intr-un videoclip de muzica populara!

Ultima actualizare: 19-06-2012 05:43

Un politist din Suceava a dat de necaz, dupa ce a indraznit sa viseze la o cariera de actor si a aparut intr-un videoclip la o melodie populara.

Agentul si-a jucat propriul rol si a folosit ca recuzita chiar masina de serviciu. Prestatia lui artistica i-a pus pe jar pe sefii lui, care au inceput o ancheta imediat ce au vazut videoclipul pe internet.

Cantareata care interpreteaza melodia sustine ca a cerut aprobarea de la Politia Rutiera, insa prin telefon.

Videoclipul in care joaca politistul a fost filmat in urma cu o luna, pe o sosea de la marginea Sucevei. Eugenia Gradinariu, o artista care este si proprietara unui local din oras, joaca rolul soferitei. Se mandreste cu aptitudinile ei la volan si cu faptul ca, oricate reguli de circulatie incalca, nu pateste nimic, pentru ca este prietena politistilor.

Cum era si firesc, in Politia din Suceava s-a starnit un scandal imens cand sefii agentului au vazut videoclipul in care subalternul lor apare pe post de "amic" al unei soferite care incalca legea.

Daca sefii agentului stabilesc ca omul a filmat fara acordul superiorilor, politistul risca sa fie mutat de la Circulatie intr-un birou si sa aiba si salariul micsorat cateva luni.

Vezi aici videoclipul in care apare politistul!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO