Ramas singur si fara serviciu, a ales sa se electrocuteze!

Ultima actualizare: 29-03-2012 09:53

Un barbat de 49 de ani din Dambovita a decis sa-si puna capat zilelor dupa ce a fost parasit de sotie. L-au descoperit parintii lui, in casa carora locuia. Langa el era un bilet , prin care omul isi explica gestul.


Nu mai suporta certurile, reprosurile si saracia. Barbatul era despartit de zece ani si, de atunci, se mutase inapoi cu parintii. Era foarte necajit in ultima vreme. Isi cauta un serviciu, insa nu a reusit sa-si gaseasca nimic de luni bune, iar pe cei trei copii nu ii mai vazuse de foarte multa vreme.

In plus, rudele spun ca se certa din ce in ce mai des cu parintii. De altfel, le-a spus vecinilor de cateva zile ca il napadesc gandurile negre, dar nimeni nu a crezut ca se va sinucide.

Marti seara, barbatul si-a dus pana la sfarsit planul si s-a electrocutat. In scrisoarea de adio, omul a spus ca ultima cearta cu tatal lui i-a pus capac. Batranul n-ar fi vrut sa-l ajute cu 200 de lei si i-ar fi spus sa-si gaseasca un alt loc unde sa locuiasca.

Criminalistii au strans probe din camera unde barbatul a fost gasit decedat. Oamenii legii spun ca abia dupa necropsie vor putea stabili daca e vorba cu adevarat despre o sinucidere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!