Martoră în dosarul lui Dragnea, despre șeful PSD: ”Era un fel de Dumnezeu în Teleorman”

Ultima actualizare: 26-01-2018 17:50

Se înmulţesc mărturiile funcţionarilor de la Direcţia de Protecţia Copilului Telorman împotriva lui Liviu Dragnea.

 

O şefă de serviciu a declarat marți, în faţa instanţei supreme, că liderul PSD este privit ca un Dumnezeu în Teleorman. Politicianul a preferat să nu vină la proces.

Şefa serviciului de asistenţă socială din DGASPC Teleorman este al treilea martor care confirmă că Liviu Dragnea le-ar fi protejat pe cele două angajate de la Protecţia Copilului care lucrau pentru organizaţia judeţeană a PSD, deşi erau plătite din bugetul consiliulului judeţean al cărui preşedinte era Dragnea.

Liviu Dragnea era un fel de Dumnezeu şi toată lumea îl ascultă!” a mărturisit Mirela Chera în fata judecătorilor instanţei supreme. Tot ea a dezvăluit şi că, după declanşarea anchetei DNA împotriva liderului PSD, directoarea DGASPC Teleorman i-ar fi ameninţat cu represalii pe cei care ar fi îndrăznit să depună mărturie despre neregulile păstorite de Dragnea şi fosta lui soţie.

Marele absent de la proces a fost însuşi liderul PSD. Dar şi fosta lui soţie a preferat să îşi trimită doar avocatul. Liviu Dragnea, susţin surse apropiate de politician, s-ar fi plâns că nu mai suporta să fie huiduit şi umilit în public aşa cum s-a întâmplat la ultimele vizite la instanţă supremă şi mai ales la DNA, aşa că liderul PSD ar fi decis să nu mai vină deocamdată la proces.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO