La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator

×
Codul embed a fost copiat

Angajații din HoReCa sunt unii dintre cei mai căutați în acest moment pe piața muncii, iar ofertele de muncă sunt multe.

“Beneficiind de avantajele tehnologiei și ale internetului, unde veștile circulă foarte repede, angajatorii postează anunțuri sponsorizate, cam așa se întâmplă în ultima perioadă. Toată lumea în ziua de astăzi folosește Facebook, Instagram. Fără să vrei, vezi anunțuri de angajare. Este foarte simplu”, spune Marcu Gheorghe, angajat al unei terase pe litoral.

În opinia lui, înainte de a accepta un job, angajatorul trebuie verificat.

“Înainte de a a accepta o slujbă, este chiar recomandat să faci o verificare a viitorului angajator. Sunt tot felul de probleme, mai ales pe litoral. Este bine ca atunci când ți se oferă un post într-o locație să te interesezi la oamenii care au mai avut contact cu acea locație, să întrebi cum a fost, s-au respectat înțelegerile de la bun început, s-au respectat părțile financiare discutate? Dacă da, mă duc cu toată încrederea.”

Ce calități caută angajații la viitorul angajator și care sunt avantajele unui job sezonier vedeți în VIDEO atașat!
 

Citește și
OLX Catalin
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa
Articol recomandat de sport.ro
Georgina, logodnica lui CR7, postare de 5 stele pe rețelele social media: ”BOOM! / Preciosa”
Georgina, logodnica lui CR7, postare de 5 stele pe rețelele social media: ”BOOM! / Preciosa”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa

Joburile sezoniere vin și cu avanatje, și cu dezavantaje, iar acestea pot face diferența atunci când un angajat acceptă un job în industria ospitalității.

Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați
Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați

Patronii recunosc că se confruntă cu o criză accentuată de personal, iar uneori sunt nevoiți să apeleze la diferite “trucuri” pentru a atrage angajați.

Patronii din HoReCa resimt criza de forță de muncă. Cum își găsesc angajații de care au nevoie
Patronii din HoReCa resimt criza de forță de muncă. Cum își găsesc angajații de care au nevoie

Anagajatorii din industria ospitalițății se confruntă cu o criză de forță de muncă, iar cele mai folosite metode de recrutare sunt recomandările și site-urile de joburi.

Recomandări
Reacții tensionate după decizia coaliției de a majora salariul minim. Sindicatele nu exclud o grevă generală
Reacții tensionate după decizia coaliției de a majora salariul minim. Sindicatele nu exclud o grevă generală

De la 1 iulie, salariul minim brut va crește cu 300 de lei, iar senatorii și deputații vor avea bani mai puțini, la fel și partidele politice.

ANAF, razii în hipermarketuri înainte de sărbători. Inspectorii au descoperit adaosuri duble la unele alimente
ANAF, razii în hipermarketuri înainte de sărbători. Inspectorii au descoperit adaosuri duble la unele alimente

Înainte de sărbători, ANAF a intrat în marile magazine și a sancționat 10 hipermarketuri din mai multe rețele.

Protest violent în Bruxelles. Mii de fermieri au ieșit în stradă, polițiștii au folosit tunurile cu apă și gaze lacrimogene
Protest violent în Bruxelles. Mii de fermieri au ieșit în stradă, polițiștii au folosit tunurile cu apă și gaze lacrimogene

A fost haos la Bruxelles, în ziua unui summit crucial pentru Ucraina. Aproximativ 10.000 fermieri au denunțat impactul politicii agricole comunitare, dar și un controversat acord de liber schimb cu state din America de Sud.