Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa

×
Codul embed a fost copiat

Joburile sezoniere vin și cu avanatje, și cu dezavantaje, iar acestea pot face diferența atunci când un angajat acceptă un job în industria ospitalității.

Cătălin, care lucrează ca ospătar, spune că principalele calități pe care trebuie să le aibă cei care lucrează în acest domeniu sunt viteza de lucru și eficiența.

Să fii rapid, să fii eficient, să iei cât mai repede și cât mai multe comenzi, ca să poți să ții cât mai multe persoane pe terasă și să faci o rotație permanent”, spune Cătălin.

Între avantajele unui job sezonier, Cătălin enumeră salariul și câștigurile pe care le face pe lângă salariu, iar principalele dezavantaje ar fi vechimea scurtă pe cartea de muncă sau neseriozitatea unor patroni, care te pot da afară înainte să-ți plătească salariul.

Ce alte avantaje și dezavantaje au joburile sezoniere și cât de important este să fii femeie sau bărbat în industria ospitalității vedeți în VIDEO arașat!

Citește și
Trucul prin care s-a câștigat marele premiu de peste 9 milioane de euro la 6 din 49. Biletul a costat 4.413 lei

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl
FOTO Fostul jucător de la Real Madrid și-a tatuat numele copilului, apoi a aflat că nu el este tatăl

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați
Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați

Patronii recunosc că se confruntă cu o criză accentuată de personal, iar uneori sunt nevoiți să apeleze la diferite “trucuri” pentru a atrage angajați.

La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator
La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator

Angajații din HoReCa sunt unii dintre cei mai căutați în acest moment pe piața muncii, iar ofertele de muncă sunt multe.

Patronii din HoReCa resimt criza de forță de muncă. Cum își găsesc angajații de care au nevoie
Patronii din HoReCa resimt criza de forță de muncă. Cum își găsesc angajații de care au nevoie

Anagajatorii din industria ospitalițății se confruntă cu o criză de forță de muncă, iar cele mai folosite metode de recrutare sunt recomandările și site-urile de joburi.

Recomandări
Alţi doi cetăţeni români au fost identificaţi ca fiind decedaţi din cauza inundaţiilor din Spania. Bilanţul: 9 români morți
Alţi doi cetăţeni români au fost identificaţi ca fiind decedaţi din cauza inundaţiilor din Spania. Bilanţul: 9 români morți

Alţi doi români dați dispăruţi după inundaţiile din Valencia au fost identificaţi si declarati morți, a anunțat joi seară ministerul nostru de Externe.

TAROM și-a
TAROM și-a "pensionat" o parte din flotă. Soartă grea pentru unele avioane Airbus A318

Avioane Airbus care au aparținut flotei TAROM au ajuns la fier vechi. Două dintre acestea au fost dezasamblate de noul proprietar direct la Otopeni.

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs carambolul cu 12 mașini de pe A3. „Treceau pe lângă mine și se învârteau”

Scene de infarct joi dimineță pe autostrada A3, între București și Ploiești. 12 mașini s-au izbit că niște popice într-un carambol care a forțat autoritățile să activeze planul roșu de intervenție.