Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa

×
Codul embed a fost copiat

Joburile sezoniere vin și cu avanatje, și cu dezavantaje, iar acestea pot face diferența atunci când un angajat acceptă un job în industria ospitalității.

Cătălin, care lucrează ca ospătar, spune că principalele calități pe care trebuie să le aibă cei care lucrează în acest domeniu sunt viteza de lucru și eficiența.

Să fii rapid, să fii eficient, să iei cât mai repede și cât mai multe comenzi, ca să poți să ții cât mai multe persoane pe terasă și să faci o rotație permanent”, spune Cătălin.

Între avantajele unui job sezonier, Cătălin enumeră salariul și câștigurile pe care le face pe lângă salariu, iar principalele dezavantaje ar fi vechimea scurtă pe cartea de muncă sau neseriozitatea unor patroni, care te pot da afară înainte să-ți plătească salariul.

Ce alte avantaje și dezavantaje au joburile sezoniere și cât de important este să fii femeie sau bărbat în industria ospitalității vedeți în VIDEO arașat!

Citește și
OLX Vasile Burete
Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați

 

Articol recomandat de sport.ro
Ce face marea campioană Monica Roșu, la 20 de ani după ce s-a retras din gimnastică. "E o altă carieră"
Ce face marea campioană Monica Roșu, la 20 de ani după ce s-a retras din gimnastică. "E o altă carieră"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați
Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați

Patronii recunosc că se confruntă cu o criză accentuată de personal, iar uneori sunt nevoiți să apeleze la diferite “trucuri” pentru a atrage angajați.

La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator
La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator

Angajații din HoReCa sunt unii dintre cei mai căutați în acest moment pe piața muncii, iar ofertele de muncă sunt multe.

Patronii din HoReCa resimt criza de forță de muncă. Cum își găsesc angajații de care au nevoie
Patronii din HoReCa resimt criza de forță de muncă. Cum își găsesc angajații de care au nevoie

Anagajatorii din industria ospitalițății se confruntă cu o criză de forță de muncă, iar cele mai folosite metode de recrutare sunt recomandările și site-urile de joburi.

Recomandări
Viscol în stațiunile de pe Valea Prahovei. Rafalele de peste 120 km/h doboară copaci și stâlpi. Turiștii, avertizați
Viscol în stațiunile de pe Valea Prahovei. Rafalele de peste 120 km/h doboară copaci și stâlpi. Turiștii, avertizați

Viscolul începe să pună mari probleme în stațiunile de pe Valea Prahovei. Rafalele de peste 120 de kilometri pe oră au rupt copaci și stâlpi de curent electric.

Reacția Școlii de Poliție din Câmpina, după ce un angajat ar fi încercat să violeze un elev în biroul său
Reacția Școlii de Poliție din Câmpina, după ce un angajat ar fi încercat să violeze un elev în biroul său

Un agent de serviciu al Școlii de Poliție din Câmpina, cu o vechime de peste 20 de ani în sistem, a fost arestat preventiv, după ce un elev a reclamat că l-ar fi agresat sexual.

Explozie de cazuri de gripă severă. Sute de pacienți ajung zilnic la urgențe, majoritatea nevaccinați
Explozie de cazuri de gripă severă. Sute de pacienți ajung zilnic la urgențe, majoritatea nevaccinați

Situație îngrijorătoare în spitalele de boli infecțoase din țară care au rămas fără locuri libere din cauza numărului mare de pacienți cu gripă.