Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa
Joburile sezoniere vin și cu avanatje, și cu dezavantaje, iar acestea pot face diferența atunci când un angajat acceptă un job în industria ospitalității.
Cătălin, care lucrează ca ospătar, spune că principalele calități pe care trebuie să le aibă cei care lucrează în acest domeniu sunt viteza de lucru și eficiența.
“Să fii rapid, să fii eficient, să iei cât mai repede și cât mai multe comenzi, ca să poți să ții cât mai multe persoane pe terasă și să faci o rotație permanent”, spune Cătălin.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Între avantajele unui job sezonier, Cătălin enumeră salariul și câștigurile pe care le face pe lângă salariu, iar principalele dezavantaje ar fi vechimea scurtă pe cartea de muncă sau neseriozitatea unor patroni, care te pot da afară înainte să-ți plătească salariul.
Ce alte avantaje și dezavantaje au joburile sezoniere și cât de important este să fii femeie sau bărbat în industria ospitalității vedeți în VIDEO arașat!
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.