Prin ce metode își găsesc patronii din HoReCa angajații și ce beneficii oferă

×
Codul embed a fost copiat

Lipsa forței de muncă din România s-a acutizat în ultimii ani, iar în 2019 a ajuns la apogeu. Toate industriile se plâng de deficit de personal, dar cel mai acut acesta se resimte în industria ospitalității.

Patronii din industria HoReCa resimt cel mai acut deficitul de angajați din domeniu.

Gabi Siminică, proprietar Vila Siana, spune că încercă să găsească angajați pe plan local, pentru că afacerile mici nu prea își permit să aducă muncitori din străinătate, dar că este din ce în ce mai greu să-i atragă.

Un angajat din domeniul HoReCa trebuie să fie, în primul rând, corect cu clientul lui. În al doilea rând, trebuie să vrea să facă ceea ce face și trebuie să-i placă ceea ce face. Zâmbitor, rezistent – trebuie să fie neapărat rezistent, primitor cu oamenii care vin”, enumeră Gabi Siminică doar câteva dintre calitățile pe care trebuie să le aibă angajații din industria ospitalieră.

Care este cea mai facilă metodă de a găsi angajații de care are nevoie și ce beneficii primesc aceștia după angajare aflați din interviul integral în VIDEO atașat.
 

Citește și
OLX Catalin
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa
Articol recomandat de sport.ro
Ce face marea campioană Monica Roșu, la 20 de ani după ce s-a retras din gimnastică. "E o altă carieră"
Ce face marea campioană Monica Roșu, la 20 de ani după ce s-a retras din gimnastică. "E o altă carieră"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa

Joburile sezoniere vin și cu avanatje, și cu dezavantaje, iar acestea pot face diferența atunci când un angajat acceptă un job în industria ospitalității.

Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați
Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați

Patronii recunosc că se confruntă cu o criză accentuată de personal, iar uneori sunt nevoiți să apeleze la diferite “trucuri” pentru a atrage angajați.

La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator
La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator

Angajații din HoReCa sunt unii dintre cei mai căutați în acest moment pe piața muncii, iar ofertele de muncă sunt multe.

Recomandări
Ucraina a atacat o importantă rafinărie din Rusia cu rachete britanice. VIDEO
Ucraina a atacat o importantă rafinărie din Rusia cu rachete britanice. VIDEO

Ucraina a atacat o importantă rafinărie din Rusia cu rachete britanice, au declarat joi oficialii militari și de securitate ucraineni, potrivit Sky News.

Zăpada și gerul i-a pus în dificultate pe unii turiști plecați la drum de Crăciun. Ninsori importante în mai multe zone
Zăpada și gerul i-a pus în dificultate pe unii turiști plecați la drum de Crăciun. Ninsori importante în mai multe zone

Prima zi de Crăciun a adus vreme rece, zăpadă și ger. La munte, vântul a suflat cu putere, iar pe șosele turiștii s-au trezit într-un scenariu pentru care nu erau pregătiți.

Sezonul de gripă a început mai devreme, cu peste 100.000 de infecții respiratorii. Avertismentul medicilor
Sezonul de gripă a început mai devreme, cu peste 100.000 de infecții respiratorii. Avertismentul medicilor

Sezonul de gripă a început mai devreme anul acesta, iar autoritățile au emis deja o alertă epidemiologică. Asta după ce timp de trei săptămâni numărul cazurilor a crescut alarmant și a fost înregistrat și primul deces.