Prin ce metode își găsesc patronii din HoReCa angajații și ce beneficii oferă
Lipsa forței de muncă din România s-a acutizat în ultimii ani, iar în 2019 a ajuns la apogeu. Toate industriile se plâng de deficit de personal, dar cel mai acut acesta se resimte în industria ospitalității.
Patronii din industria HoReCa resimt cel mai acut deficitul de angajați din domeniu.
Gabi Siminică, proprietar Vila Siana, spune că încercă să găsească angajați pe plan local, pentru că afacerile mici nu prea își permit să aducă muncitori din străinătate, dar că este din ce în ce mai greu să-i atragă.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
“Un angajat din domeniul HoReCa trebuie să fie, în primul rând, corect cu clientul lui. În al doilea rând, trebuie să vrea să facă ceea ce face și trebuie să-i placă ceea ce face. Zâmbitor, rezistent – trebuie să fie neapărat rezistent, primitor cu oamenii care vin”, enumeră Gabi Siminică doar câteva dintre calitățile pe care trebuie să le aibă angajații din industria ospitalieră.
Care este cea mai facilă metodă de a găsi angajații de care are nevoie și ce beneficii primesc aceștia după angajare aflați din interviul integral în VIDEO atașat.
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.