Prin ce metode își găsesc patronii din HoReCa angajații și ce beneficii oferă

×
Codul embed a fost copiat

Lipsa forței de muncă din România s-a acutizat în ultimii ani, iar în 2019 a ajuns la apogeu. Toate industriile se plâng de deficit de personal, dar cel mai acut acesta se resimte în industria ospitalității.

Patronii din industria HoReCa resimt cel mai acut deficitul de angajați din domeniu.

Gabi Siminică, proprietar Vila Siana, spune că încercă să găsească angajați pe plan local, pentru că afacerile mici nu prea își permit să aducă muncitori din străinătate, dar că este din ce în ce mai greu să-i atragă.

Un angajat din domeniul HoReCa trebuie să fie, în primul rând, corect cu clientul lui. În al doilea rând, trebuie să vrea să facă ceea ce face și trebuie să-i placă ceea ce face. Zâmbitor, rezistent – trebuie să fie neapărat rezistent, primitor cu oamenii care vin”, enumeră Gabi Siminică doar câteva dintre calitățile pe care trebuie să le aibă angajații din industria ospitalieră.

Care este cea mai facilă metodă de a găsi angajații de care are nevoie și ce beneficii primesc aceștia după angajare aflați din interviul integral în VIDEO atașat.
 

Citește și
OLX Catalin
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa
Articol recomandat de sport.ro
GALERIE FOTO Mesajul COSR după ce Gabi Szabo a împlinit 50 de ani: ”Sportivă de aur! Eveniment deosebit”
GALERIE FOTO Mesajul COSR după ce Gabi Szabo a împlinit 50 de ani: ”Sportivă de aur! Eveniment deosebit”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa
Avantajele și dezavantajele unui job sezonier. De ce să lucrezi în HoReCa

Joburile sezoniere vin și cu avanatje, și cu dezavantaje, iar acestea pot face diferența atunci când un angajat acceptă un job în industria ospitalității.

Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați
Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați

Patronii recunosc că se confruntă cu o criză accentuată de personal, iar uneori sunt nevoiți să apeleze la diferite “trucuri” pentru a atrage angajați.

La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator
La ce trebuie să fie atenți angajații care acceptă un job sezonier. Ce calități caută la viitorul angajator

Angajații din HoReCa sunt unii dintre cei mai căutați în acest moment pe piața muncii, iar ofertele de muncă sunt multe.

Recomandări
Ce se știe despre moartea Sarei, fetița de 2 ani sedată la o clinică fără autorizație. Copila avea afecțiuni nediagnosticate
Ce se știe despre moartea Sarei, fetița de 2 ani sedată la o clinică fără autorizație. Copila avea afecțiuni nediagnosticate

Un caz tulburător petrecut la o clinică de stomatologie din capitală aduce în discuția nerespectarea sau lipsa unor proceduri și mai ales, din nou, lipsa unor autorizații în cazul unor unități sanitare private.

30 de ani de PRO TV. 2009 - Anul crizei totale: România se prăbușește economic, dar câștigă la Haga împotriva Ucrainei
30 de ani de PRO TV. 2009 - Anul crizei totale: România se prăbușește economic, dar câștigă la Haga împotriva Ucrainei

Continuăm campania noastră ”30 de ani în 30 de zile” cu 2009, un an pe care istoria îl va reține sub un singur cuvânt: Criză.

MAE l-a chemat pe ambasadorul Rusei să-i arate resturile unei drone: Dovezi solide ale violării spaţiului aerian românesc
MAE l-a chemat pe ambasadorul Rusei să-i arate resturile unei drone: Dovezi solide ale violării spaţiului aerian românesc

Ambasadorul Federaţiei Ruse la Bucureşti a fost convocat, vineri, la sediul MAE, unde i s-au prezentat ”dovezi palpabile, ample şi solide, ale violării spaţiului aerian al României” de către o dronă în noaptea de 10 spre 11 noiembrie.