Cum fac față angajatorii crizei de personal din HoReCa. Ce trucuri folosesc pentru a atrage angajați
Patronii recunosc că se confruntă cu o criză accentuată de personal, iar uneori sunt nevoiți să apeleze la diferite “trucuri” pentru a atrage angajați.
Vasile Burete, proprietar de restaurant, spune că în prezent “este o criză mare de tot”, iar angajatorii găsesc greu angajații de care au nevoie și pentru că aceștia nu se pricep la jobul pe care trebuie să-l facă.
“Dacă ești nepriceput, nu ai ce să cauți în acest domeniu, pentru că tu ești cheia afacerii”, explică patronul.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Acesta spune că pentru a găsi angajații de care are nevoie apelează și la metodele clasice, dar are și unele mai puțin convenționale: “O iau la pas din locație în locație și contraofertez ospătari, bucătari, la modul clasic: cât ți se oferă aici îți ofer și eu, plus suma X. Iar fiecare sumă face diferența.”
Ce calități caută angajatorii la viitorii angajați și ce beneficii oferă vedeți în VIDEO atașat!
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.