YouTube pregateste o mare schimbare. Ce vor putea face utilizatorii platformei

12-05-2016 20:06

www.yoda.ro

Platforma digitala YouTube testeaza o functie de mesagerie online prin care utilizatorii aplicatiei de pe dispozitivele iOS sau Android vor putea comunica si vor putea distribui videoclipuri cu prietenii lor, scrie digitaltrends.com.

Serviciul, care este destinat acum unui numar restrans de persoane, se va extinde prin trimiterea de catre un utilizator a unei invitatii catre un prieten prin simpla pornire a unei conversatii in canalul de comunicare respectiv.

Responsabilii YouTube spera ca noua functie va incuraja oamenii sa distribuie mai multe videoclipuri din aplicatia mobila dedicata, relateaza Wired.com. O data generala de lansare a acestui serviciu nu a fost inca anuntata.

In acest fel, YouTube incearca sa parieze pe sporirea experientei colective care poate fi generata din interactiunile de tip unu-la-unu si de grup. Platforma are cel mai mare serviciu video din mediul digital, cu peste 1 miliard de utilizatori, si in ceea ce priveste numarul vizualizarilor pe dispozitivele mobile depaseste toti competitorii din acest domeniu. In medie, zilnic, un utilizator urmareste videoclipuri timp ce circa 40 de minute. Introducerea cu succes a serviciului de mesagerie va evita postarea de continut video de pe alte platforme de socializare si va mentine utilizatorii aplicatiei dedicate YouTube conectati la aceasta.
 

Sursa: Agerpres

Tags: youtube, mesagerie,