Masa care iti incarca telefonul sau cada care se pliaza. Ultimele tendinte in materie de design interior

Ultimul update: Sambata 23 Ianuarie 2016 07:12
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2016 08:03
Categorie: Smart things

Noile tendinte in materie de design interior le gasim la targul de la Koln. De la mese care iti incarca telefonul, pana la o cada care se pliaza, toate au atras atentia vizitatorilor.

Totul se bazeaza pe obiecte de dimensiuni cat mai mici, care se ocupe cat mai putin spatiu. Cum apartamentele nou construite sunt din ce in ce mai mici, iar oamenii vor sa aiba tot ce este necesar in casa, creatorii de mobila au gasit imediat solutii. Cel mai bun exemplu este o sauna care nu pare mai lata decat un sifonier, insa doar cu atingerea unui buton se tripleaza, pana ajunge la dimensiunile unei saune normale. Pretul ei nu depaseste 15 mii de euro.

Andre Peters Klafs spune ca "aceasta sauna are loc in birou, in dormitor sau in camera de oaspeti. Este foarte utila pentru cei care nu au o casa foarte mare, traiesc intr-un apartament si nu pot sa amenajeze o sauna."

Printre vedetele targului de mobila se numara o cada pliabila. Daca in baie nu mai aveti loc si de o cabina de dus sau de o cada conventionala, tinerii inventatori s-au gandit sa creeze ceva inedit.

"Nu poti sta in ea ca intr-o cada normala. Nu te poti intinde, ci cel mult sa te asezi ca intr-un fotoliu, pentru ca este fabricata dintr-un material textil." a declarat Carina Deuschl, creatoarea cazii.

Specialistii in decoratiuni interioare prezenti la targ nu au uitat nici de legatura stransa dintre aplicatiile de pe telefon si mobila din casa.

"Daca iesi pe usa, telefonul te poate anunta daca ai lasat aragazul pornit. Cu aplicatia poti sa-l opresti automat.” ne informeaza Claus Schonfelder, de la Smart Home Partner.

In plus, au creat si o masa pe care poti sa-ti incarci automat telefonul. Targul de la Koln este deschis pana pe 24 ianuarie.
 

Au studiat in strainatate si si-au transformat pasiunea in afacere. Cat castiga tinerii designeri de bijuterii din Romania
Au studiat in strainatate si si-au transformat pasiunea in afacere. Cat castiga tinerii designeri de bijuterii din Romania
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery