Instagram "scoate gunoiul afara". Reteaua sociala a decis sa stearga o parte din conturile utilizatorilor

Ultima actualizare: 20-04-2014 00:32
Instagram

Numarul de utilizatori ai serviciului Instagram ar putea scadea in perioada urmatoare. Sefii serviciului detinut de Facebook au anuntat ca vor sterge conturile vechi, inactive sau de pe care provin mesaje te tip spam.

Intr-un mesaj transmis tuturor utilizatorilor Instagram le-a transmis utilizatorilor: "Am sters conturile inactive sau false. Lista de persoane care te urmaresc sau pe care le urmaresti s-ar fi putut schimba", scrie time.com.

"Dupa ce am primit semnale de la membrii comunitatii Instagram, am corectat problema din cauza careia conturile dezactivate erau afisate in lista de urmaritori", a declarat un purtator de cuvant al companiei.

Instagram nu are de-a face cu acelasi nivel de conturi false cu care se confrunta reteaua de microblogging Twitter, dar si aici exista un numar mare de utilizatori fraudulosi. Cel mai adesea, persoanele din spatele acestor conturi posteaza pe conturile celebre comentarii prin care incearca sa vanda produse sau sa atraga alti utilizatori in diferite scheme de escrocheri.

Conditiile de utilizare ale serviciului Instagram interzice transmiterea de mesaje spam si incurajeaza utilizatorii sa raporteze orice mesaj pe care il considera necorespunzator.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO