iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. Jay Z a lansat un nou serviciu de streaming, iar Microsoft ne da Surface 3

Ultima actualizare: 06-04-2015 07:09

Ce face Jay-z cand nu canta, nu merge sa-si vada echipa de baschet ori sta acasa cu Beyonce? Revolutie! 

JAY-Z INVESTESTE IN TEHNOLOGIE

Tidal, serviciul de streaming relansat de rapper, este gandit sa le aduca mai multi bani artistilor decat o fac, in prezent, Spotify, Deezer, Pandora si Google Play Music. Poate si de aceea, cele mai mari nume din industrie s-au ingramadit sa-i fie alaturi lui Jay la lansare. Sotia Beyonce, Madonna, Kanye West, Rihanna, Daft Punk, Nicki Minaj, Usher... cam toata lumea buna. Pentru abonamente ce bat chiar spre 20 de dolari pe luna - dublu fata de serviciile obisnuite - Tidal promite o calitate a sunetului peste ceea ce exista in prezent. 

MICROSOFT IESE LA SUPRAFATA

Pe langa tastaturi si mousi, cei de la Microsoft fac si gadgeturi..din alta clasa. Mesteresc, de ceva vreme, telefoanele Lumia si de vreo 2-3 ani, tabletele Surface, care sunt de fapt un hibrid genial laptop/tableta, la pret accesibil. De putin timp, a fost lansat in Statele Unite ale Americii, Surface 3. Pretul pleaca de la 500 de dolari si vine cu Windows 8.1. Husa cu tastatura costa 129 de dolari, dar merita. Speram sa-l vedem adus oficial si-n Romania. Pana acum nu a fost cazul. Microsoft nu importa inca oficial Surface si nici nici Xbox in Romania.

IMPRIMAM CLATITE, VENITI CU INGREDIENTE

Ultima moda in tehnologie? Imprimarea 3D. Ultima moda in bucatarie? Sa iei cu tine gadgetul care face asta. Iti plac clatitele? Nicio problema, PancakeBot ti le prepara si serveste intr-un mod care te va da pe spate. Desenezi modelul, bagi ingredientele, iar jucaria...iti imprima clatitele direct pe tabla incinsa. Totul se face dintr-un soft atat de simplu, incat si copiii il pot folosi. Arta... de-ti ploua-n gura. Si arta...care aduce bani. Fondatorii au strans pana acum aproape 350.000 de dolari, desi aveau nevoie doar de vreo 50 sa se puna pe treaba.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO