iLikeIT. Ce aduce nou HTC One M9, telefonul care aproape ca nu iti poate cadea din mana

Ultima actualizare: 05-04-2015 07:01

Proaspat venit din Barcelona, noul HTC One a aterizat direct in mainile lui George Buhnici. Reuseste smartphoneul sa faca fata concurentei? Aflati de la iLikeIT.

HTC One M9 arata la fel ca HTC One M8, din punctul de vedere al cumparatorului obisnuit. Astfel incat George Buhnici a apelat la un specialist, Radu Neagu, blogger de tehnologie, care sa ne ajute sa distingem intre cele 2 dispozitive.

In primul rand, din fata se recunosc imediat din motive estetice: HTC One M9 are marginea aurie. Iar pe spate are o singura camera in loc de doua – dar o camera de 20.7 megapixeli. Camera de pe spate de la M8 s-a mutat pe fata si este mai buna, astfel ca ne putem face selfie-uri mai bune.

Fata de M8, noul model de la HTC vine cu un procesor mai puternic, cu 8 nuclee, 3Gb de RAM, un procesor grafic mai rapid si o interfata mai simpla, care seamana cu cea de la Samsung. Cei de la HTC spun ca este si mai solid, avand mai mult aluminiu in carcasa decat competitorii, desi e cu 3 grame mai usor decat modelul precedent.

O alta veste buna este ca are si slot de card MicroSD. Pe de alta parte, ecranul este doar FullHD, ceea ce ne ajuta insa la baterie. Care, de altfel, e si un pic mai mare decat la competitori – 2860 mA, fata de 2600.

Componentele sunt similare cu cele ale competitorilor, deci nivelul de performanta este comparabil, dar s-a pastrat carcasa de la M8 si M7, foarte apreciata de utilizatori. Aceasta a fost imbunatatita, ca sa alunece greu din mana, astfel incat aproape ca sta lipit si e foarte greu de scapat pe jos. Mai multe despre noul smartphone aflati insa din materialul video.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO