iLikeIT. Smartphone-urile care n-au stat in lumina reflectoarelor, dar care au specificatii de top. Toate sunt din China

30-03-2015 09:18


Nu va face cu ochiul niciun telefon lansat in ultima perioada? George Buhnici ne arata smartphone-urile care n-au stat in lumina reflectoarelor. Si da, toate sunt facute de chinezi.

Cred ca era inevitabil sa apucam si ziua cand producatorii din China sa se inspire din produsele facute tot in China.

Sa luam ca exemplu ZTE Star 2. De la distanta seamana cu un Huawei. Arata spectaculos. Ecran 5 inch, FHD, Qualcomm, 2GB Ram. O camera de 13 mpx si selfie-uri bune. In rest, tot ce ti-ai putea dori, intr-un un pachet interesant. Bonus: are si aluminiu pe lateral.

Un alt chilipir, dar sub alt ambalaj. Tot din categoria "ghiciti modelul" vine si un smartphone care arata ca un iPhone 6 sau un Galaxy S6 abia lansat. De fapt, este un ZTE Blade S6. E octacore, are ecran generos de 5 inch, HD, camera de 13 mpx. Pana si spatele seamana cu Iphone 6. Are o camera frontala de 5 mpx.

Bine, nu tot ce vine din China e copy-paste. Majoritatea producatorilor au trecut de la plastic la aluminiu, apoi aliaje. Raspunsul vine de la chinezi. Xolo a adus telefonul cu rama din otel. Cand il deschizi vezi ca se misca bine. Ar ecran de 5,5 inch FHD, ruleaza Android si mai e si dual-sim.

Tot din China vine si cel mai ieftin telefon cu Android din lume. Este dual-sim si costa 27 de dolari. Pe acesta il puteti cumpara doar de pe site-uri din China. Fara garantie in tara noastra.