iLikeIT. S-a terminat Black Friday, dar a inceput Cyber Monday! Iata care sunt cele mai bune oferte si reduceri de gadgeturi

Ultimul update: Joi 01 Decembrie 2016 06:53
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2016 10:37
Categorie: Smart things

In timp ce la noi curierii inca alearga sa livreze coletele de Black Friday romanesc, in restul lumii a inceput Cyber Monday.

Este o zi cu reduceri, mai ales pentru cei care stiu sa caute chilipiruri pe internet, care nu trebuie neaparat sa vina intr-o cutie.

Cel mai tare "deal" gasit de George Buhnici in materie de drone este pe bhphotovideo.com - de unde va puteti lua cu reducere o drona robotica de la 3DR, numita "Solo", cu un pret pana in 400 de dolari (redusa de la peste 1000 de dolari). Comanda poate fi expediata si in Romania. Fiti insa atenti la TVA si taxele vamale, astfel ca in total in tara veti plati in jur de 500 de dolari.

Preturi reduse gasiti si pe amazon.de, amazon.at si amazon.co.uk - care expediaza si in Romania. Pe amazon.de puteti gasi o oferta buna la XBox One S de 1 Terra, cu FIFA 17 inclus, la 289 de euro.

Si in America sunt multe magazine care au oferte bune in aceasta perioada, insa sunt putine care expediaza in Romania. HP de exemplu trimite in Romania, insa site-ul lor era cazut luni dimineata, din cauza accesarilor. Ei aveau oferte pentru laptopuri de la 250 de dolari in sus.

Pe bose.com gasiti casti de calitate, de la 99 de dolari, cu anularea zgomotului. Daca aveti pe cineva in SUA acum ar fi momentul sa apelati.

Laptopuri la preturi bune gasiti si pe Lenovo si Dell, chiar daca ei nu expediaza in Romania. Multe gadgeturi sunt si pe bestbuy.com, iar daca va pplac shooter-ele puteti profita de pretul de 68 de dolari pentru Call of Duty Infinite Warfare.

Daca vreti sa reinoiti licenta pentru Office 365 acum costa 80 de dolari full sau 7 dolari pe luna.

Samsung face Cyber Monday in SUA cu Gear S3 Classic, care nici macar nu se gaseste in Romania, precum si cu televizoarele LCD.

Azi e reducere si la namecheap.com - de unde va puteti cumpara cu doar 88 de centi un nume de domeniu pentru website-ul vostru.

iLikeIT. Jocul saptamanii. Cat de bun este noul Call of Duty: Infinite Warfare
iLikeIT. Jocul saptamanii. Cat de bun este noul Call of Duty: Infinite Warfare
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery