iLikeIT. Jocul saptamanii este DriveClub, un simulator auto cu o grafica spectaculoasa si un pret bun

13-10-2016 13:00

A venit momentul sa vorbim despre jocul saptamani. Avem: DriveClub! Colegul nostru Marian il joaca de cateva zile, in reprize mici si dese.

Doar asa isi poate trai visul de a ajunge pilot iscusit, macar in mediu virtual.

De ce zice el ca este jocul saptamanii? A cumparat DriveClub cu doar 135 de lei. Adica jumatate din pretul de lansare. E un titlu disponibil doar pentru PlayStation 4, atentie!. Conduci masini puternice, toate cu licenta. Pe trasee...din lumea intreaga.

Grafica este foarte buna si datorita efectelor de lumina. Sunt curse la rasarit, noaptea, ori spre apus ca pe A2: cu soarele in fata. Te trezesti strambandu-te la monitor, in speranta ca o sa vezi ceva mai bine.

De asemenea, este extrem de spectaculos sa conduci pe ploaie. E foarte bine simulat mediul.

DriveClub merge jucat...de unul singur, fara probleme. Timpii de incarcare sunt mici, asa ca in jumatate de ora ai si facut cateva curse.

Exista si o campanie multiplayer in care iti faci un club cu prieteni virtuali. Am gasit insa...putini jucatori pe internet.

Apropo, daca te intrebi despre setup....avem asa: un PS4, un volan Logitech G29, un monitor de gaming de la AOC si un scaun gandit special pentru simulatoare...de sufragerie.

Per total, avem un joc foarte bun, la pret competitiv. Te poate distra ore in sir. Iar Marian se declara fan al drifturilor din DriveClub.