iLikeIT. Exista socializare si fara Facebook. Topul aplicatiilor de stiri in timp real, fotografii sau chiar matrimoniale

Ultima actualizare: 06-06-2015 07:15

Reteaua sociala Facebook a ajuns sa creeze dependenta, dar asta nu inseamna ca socializarea e periculoasa.

Folosite cu un scop precis, platformele sociale alternative rezolva tot mai multe probleme ale omului modern - de la comunicare si informare pana la o iesire in oras.

Notificarile de la Facebook Meseenger sunt enervante pentru cei care folosesc un device Android, deoarece, daca doresc sa le dezactiveze, nu pot face acest lucru. In schimb, pe iOS, exista o optiune de acest gen, ce-i drept foarte ascunsa, pe care o gasiti in meniul de setari, undeva in dreapta sus.

Si totusi, cum socializam fara Facebook?

Daca, de exemplu, ati dori sa aflati ce au mancat prietenii vostri la pranz, probabil ca ati gasi un raspuns pe Instagram, cea mai populara retea foto de socializare. Iar cu ajutorul unei aplicatii speciale, Repost, puteti da share la fotografiile pe care le vedeti in contul vostru de pe Instagram.

Daca doriti sa aflati ce se mai intampla in lume, puteti folosi Twitter, care incepe sa prinda tot mai mult si in Romania. Daca vreti informatii, puteti da follow la @StirileProTV (cel mai urmarit cont de stiri din Romania), iar daca sunteti interesati de noutati despre cel mai popular show TV din Romania - Romanii au talent - puteti scrie pe Twitter #romaniiautalent. Pe Twitter puteti afla informatii in timp real despre orice se intampla in lume.

O alta aplicatie foarte buna pentru soferii din Romania este Waze, care va tine la curent in timp real cu toate informatiile despre strazile aglomerate, politistii din intersectii sau drumurile blocate de lucrarile de reabilitare.

In schimb, Tinder este o aplicatie dedicata celor care vor sa gaseasca pe cineva cu care sa socializeze inclusiv la o ... cafea.

Iar Swarm este cea mai simpla aplicatie care te ajuta sa vezi unde sunt prietenii tai. Poti sa dai "like" daca iti place unde se afla cineva, poti sa vezi harta acelui loc si chiar fotografii, daca exista.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO