iLikeIT. Cele mai bune gadgeturi si tehnologii din lume, premiate la CES 2016. Cat costa becul care da si lumina, si muzica

Ultimul update: Joi 11 Februarie 2016 07:11
Data publicarii: Marti 05 Ianuarie 2016 10:48
Categorie: Smart things

Cele mai interesante produse de la Targul din Tehnologie din Las Vegas au fost deja premiate. Mai multe detalii aflam de la George Buhnici, care se afla la CES 2016.

Printre inovatiile primite cu aplauze se numara becul cu boxa, inelul care monitorizeaza sanatatea si ochelari de realitate augmentata. La CES e important sa faci impresie din prima, explica George Buhnici.

Sute de camioane descarca mii de cutii, pline cu cele mai noi gadgeturi cu cele mai tari inovatii. Ele trebuie sa umple hale cu echivalentul a 50 de terenuri de fotbal. Mai sunt putin de 24 de ore pana cand incepe efectiv targul, dar se stie deja cine sunt cei mai buni pentru ca o parte dintre ei au fost si premiati.

Cel mai important premiu la CES este cel pentru inovare. Iata si primul premiant - becul cu difuzor. Sengled e un bec normal de altfel, la care s-a adaugat tehnologie bluetooth si boxe JBL. De pe smartphone poti transmite melodiile pe care vrei sa le asculti, volumul dar si intensitatea luminii. Doua becuri costa 144 de dolari.

Alt produs premiat este acest stand de incarcare pentru iPhone si AppleWatch. Ideea e simpla, incarci in acelasi loc si ceasul si telefonul, fara sa fie nevoie de dispozitive separate. Pretul? 130 de dolari.

iLikeIT. Simulatorul auto, solutia perfecta pentru scumpirea benzinei. Cum arata o configuratie de top

Populari au fost si acesti ochelari de realitate augmentata. Rolul lor e sa proiecteze in fata ochilor imagini tridimensionale, adica sa combine lumea virtuala cu cea reala, ca in aceste imagini. Produsul e ideal pentru industria grea si medicina. Acesti ochelari de la ODG costa 2.700 de dolari si nu sunt chiar un accesoriu pentru vestimentatie.

Nu precum acest inel, Oura care pare din aur sau argint, dar este de fapt din plastic.
Gadgetul e capabil sa ne masoare temperatura, bataile inimii si sa monitorizeze la secunda somnul si activitatile fizice intense. E ca si cum ai avea tot timpul un medic cu tine. Pretul: 230 de dolari.

Si televizoarele au fost premiate anul acesta. Tinta a fost tehnologia OLED - leduri organice capabile sa redea cel mai fidel culorile. LG a castigat un premiu pentru un astfel de model, de 77 de inch, 4K. Toti producatori cauta sa faca aceasta tehnologie cat mai ieftina. Vom vedea in zilele urmatoare mai multe modele de televizoare, dar si alte gadgeturi de ultima generatie.

Gadgeturi care pana acum un an, doi sau trei erau considerate de specialisti jucarii acum sunt categorii in sine. Numai in aceasta hala asteptam sa vedem peste 100 de modele de drone. Alte cateva sute de wearables, adica accesorii inteligente care ne vor masura activitatile si ne vor alerta atunci cand prietenii ne contacteaza.
 

iLikeIT. Tehnologiile incredibile care vor fi lansate la CES 2016. Televizorul inteligent ne va spala rufele

iLikeIT. Tehnologiile incredibile care vor fi lansate la CES 2016. Televizorul inteligent ne va spala rufele

roboti

Lupte între roboți, în Capitală. Patru echipe vor merge la concursul din SUA

iLikeIT. Jocurile săptămânii: Ski Safari, Nano Golf, MadSkill BMX și Donuts Drift

iLikeIT. Ponturile lui George Buhnici: cum îți gestionezi finanțele cu telefonul mobil

Cât de ușor oferim datele noastre internetului și în ce cazuri grave ar putea fi folosite

iLikeIT. Probleme de imagine pentru două dintre cele mai mari companii din lume

iLikeIT. Cum puteți testa produsele de machiaj direct de pe telefonul mobil

google play

iLikeIT. Metoda prin care puteți să vedeți tot ce știe Google despre voi