iLikeIT. Camerele de supraveghere care filmeaza 4K si fac din noapte zi. Senzorul, luat de pe un aparat foto performant

Ultima actualizare: 30-10-2016 07:04

Tehnologia noua schimba si domeniul securitatii. Cand vedeti o camera de supraveghere va trebui sa va amintiti ca in spatele ei se afla tot mai des un calculator si o conexiune la internet.

Noile camere nu mai fac doar de paza, ci sunt in stare de mult mai mult. George Buhnici ne face o demostratie la iLikeIT.

Sony SNC-VB 770 filmeaza 4K si aduce foarte mult cu o camera de televiziune. Este un derivat dintr-un aparat foto Sony Alpha 7s si are un sensor de 35 de mm. Este capabil sa vada in conditii de iluminare extrem de scazute si chiar sa redea culorile. Este un dispozitiv destinat zonelor de securitate, pentru infrastructure critice, frontiere, zona industriala, dar are si aplicatii in cercetare si misiuni de salvare. Astfel, cautatorii pot vedea mult mai in detaliu o zona slab iluminata. Pretul este de la cateva mii de euro in sus.

Axis, ceva mai ieftina decat Sony, poate si ea sa transmita imagini live pe internet. Are zoom 30x, intrari pentru microfoane si mufa HDMI.

Si cei de la Panasonic au o camera ce filmeaza 4K si este capabila sa surprinda placutele de inmatriculare ale automobilelor din trafic.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO