iLikeIT. Cadouri exclusiviste pentru Craciun: laptopul de 1 milion de euro si mouse-ul din aur alb si diamante

Ultima actualizare: 13-12-2014 01:47

Putini sunt cei care vor fi atat de norocosi sa capete de Craciun exact ce isi doresc. Dincolo de dorintele greu de satisfacut ale pamantenilor de rand, exista insa si o alta categorie, unde un cadou nu poate fi decat exceptional.

George Buhnici a pornit in cautarea celor mai exclusiviste gadgeturi pentru acest Craciun, unul mai surprinzator decat celalalt.

- Pe Amazon puteti gasi oferte personalizate de televizoare smart, la preturi ..deosebite.

- Pe eBay gasiti camere foto digitale fara taxe percepute pentru transport si livrare.

- Pe B&H Photo Video sunt oferte de gadgeturi foto / video care sunt livrate inclusiv in Romania si pot fi achitate cu ajutorul unui cont PayPal.

- La ROMAIN JEROME gasiti ceasuri elvetiene, insa atentie! Preturile sunt in franci elvetieni, iar taxa de transport si TVA-ul sunt incluse.

- LUVAGLIO este o firma celebra pentru conceptia exclusivista a laptopurilor sale, construite din lemn si abanos, cu un pret pe masura: 1 milion de dolari!

- Si, daca avem cel mai scump laptop din lume, ne trebuie si ... cel mai scum mouse din lume. Il gasiti aici si trebuie sa stiti ca este facut din aur alb si diamante, la un pret de 20.000 de euro.

- De pe TrekStor puteti cumpara un gadget foarte util in deplasarile voastre. Este vorba despre un dispozitiv care se poate conecta la tableta si care va furnizeaza toate posturile TV. Costa aproximativ 35 de euro.

- Vertu este binecunoscutul brand care personalizeaza in stil elegant telefoanele, castile sau difuzoarele audio, la preturi .. pe masura.

- La AVstore puteti gasi casti Audeze LCD 3 in valoare de ... 8.662 de lei!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO