Google Glass, interzis in salile de cinematograf sau teatru din SUA. Ochelarii sunt considerati dispozitiv de piratare

Ultima actualizare: 02-11-2014 07:06
Google Glass

Ochelarii Google nu au fost primiti cu entuziasm de toata lumea, mai ales de producatorii de film. Si asta din cauza faptului ca, spun ei, reprezinta un dispozitiv de piratare care nu poate fi controlat.

Acesta esti si motivul pentru care Asociatia Nationala a Proprietarilor de Teatru din Statele Unite ale Americii, alaturi de Asociatia “Motion Picture”, au luat decizia de a interzice folosirea ochelarilor companiei Google in salile de cinematograf si teatru.

Aceasta masura de toleranta zero, asa cum a fost numita de opinia publica, nu a fost indreptata exclusiv catre marele producator ai ochelarilor, ci se refera, in general, la dispozitive de inregistrare ce ar putea fi folosite de cei prezenti in sala pentru a pirata continutul artistic.

In practica, angajatii salilor de cinematograf sau teatru nu vor fi indrumati sa iti ceara la intrare acest tip de dispozitiv, insa daca au suficiente motive sa banuiasca o posibila frauda, atunci, sub nou instituita regula, au voie sa iti ceara sa parasesti sala.

Fiind cel mai vizibil astfel de dispozitiv, ochelarii Google nu vor mai fi primiti cu entuziasm de acum inainte, cel putin in Statele Unite ale Americii, atunci cand vine vorba de mersul la film sau la teatru.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO