Calculul pe care il face Facebook. Adevarul despre momentul in care bifezi "in a relationship"

Ultima actualizare: 17-04-2014 06:58
iubire
ACASA TV

Poate parea putin SF, dar Facebook ne cunoaste intentiile inainte de a le constientiza noi insine. Cel putin in cazul relatiilor sentimentale, reteaua de socializare pare a fi cu un pas inaintea noastra.

In cele trei luni (sau, mai bine zis, aproximativ 100 de zile) dinainte ca un cuplu sa isi updateze statusul relatiei pe Facebook, reteaua sociala “vede” cum creste numarul postarilor reciproce pe timeline-ul celor doi.

Mai exact, se pare ca apogeul postarilor pe care cei doi si le fac, unul pe timeline-ul celuilalt (aproximativ 1,67 postari pe zi), are loc cu 12 zile inainte ca relatia sa inceapa propriu-zis. Apoi, incapand din “ziua 0”, adica momentul in care statusul relatiei este updatat oficial pe pagina de Facebook, numarul postarilor incepe sa se reduca, noteaza Mashable.

Studiul realizat de Facebook, care a dus la aceste concluzii, a analizat acele cupluri care nu doar ca si-au schimbat statusul relatiei, dar au postat si aniversarea acesteia. Au fost luati in considerare cei care au indeplinit aceste criterii intre aprilie 2010 si octombrie 2013.

Potrivit unui oficial al Facebook, cuplurile interactioneaza mai mult online, inainte sa isi oficializeze relatia, pentru ca mai apoi sa renunte treptat la mediul virtual si sa petreaca mai mult timp fata in fata.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO