Unde ar putea fi vazut pana la urma filmul interzis dupa amenintarile Coreei de Nord. Oferta facuta de BitTorrent

Ultima actualizare: 23-12-2014 00:38
BitTorrent

Reprezentantii Sony Pictures se plang ca nu gasesc un serviciu VOD pentru a difuza filmul "The Interview", o satira la adresa Coreei de Nord, care a declansat un atac cibernetic asupra companiei inainte de premiera filmului.

Insa, reprezentantii platformei BitTorrent au anuntat ca sunt dispusi sa distribuie filmul care prezinta o presupusa asasinare a dictatorului nord coreean Kim Jong-un.

"Am incercat sa-i contactam pe cei de la Sony pe mai multe cai. Se pare ca nimeni nu vrea sa se implice, insa pe noi ne preocupa aceste lucruri: un internet liber si o platforma pentru dezvoltarea creativitatii. In acest moment fenomenul a depasit acest film. La nivel de companie, simtim ca nu avem alta sansa decat sa ajutam Sony Pictures si sa aparam aceste principii", a declarat Matt Mason, Chief Content Officer la BitTorrent.

Sony a renuntat la premiera oficiala a filmului "The Interview", dupa ce amenintari facute de Coreea de Nord. Mai mult, FBI-ul a confirmat faptul ca hackeri din tara comunista au atacat compania, facand publice mai multe documente interne si mailuri. In unul dintre aceste mailuri era atacata actrita Angelina Jolie.

BitTorrent vrea sa distribuie filmul prin serviciul BitTorrent Bundle, contra unei taxe de vizionare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO