Apple a sters 4 jocuri din magazinul oficial dupa tragedia din Statele Unite

Ultima actualizare: 29-06-2015 07:05
Apple a sters 4 jocuri din magazinul oficial dupa tragedia din Statele Unite

Pentru a evita orice scandal, Apple a scos 4 jocuri din App Store. Acestea contineau steagul Confederatiei, aflat in mijlocul unei mari controverse dupa tragedia din Carolina de Sud.

Apple a scos mai multe jocuri despre razboiul civil ce contineau steagul Confederatiei din App Store, anunta cei de la Reuters. Steagurile si alte simboluri ale Confederatiei au fost in centrul controversei dupa ce barbatul de 21 de ani, acuzat ca a omorat 9 oameni in biseria din Carolina de Sud saptamana trecuta, a pozat cu steagul iar imaginile au ajuns online.

Samsung face din nou misto de Apple! Ce poate sa faca Galaxy S6 si nu poate iPhone 6

Guvernatorul Carolinei de Sud, Nikki Haley, a cerut luni sa fie dat jos steagul de razboi al Confederatiei de pe teritoriul statului. Retaileri precum Wal Mart si Sears Holdings au incetat sa mai vanda steagul.

"Apple ne-a sters jocurile din App Store din cauza folosirii steagului Confederatiei" au spus cei de la Game-Labs. Pentru a pastra acuratetea istorica, compania a spus ca nu va sterge steagul din jocuri pentru ca acesta sa fie acceptate inapoi in magazinul Apple.

Abia isi cumparase un nou iPhone si era sa faca accident de masina din cauza lui! L-a aruncat imediat pe geam

Jocurile in cauza sunt 'Civil War 1862', 'Civil War 1863', 'Civil War 1864' si 'Civil War Gettysburg'.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO