Acesta e cel mai scump iPhone 6 din istorie. Are platina, diamante negre si costa cat 15 Ferrari-uri

Ultima actualizare: 13-02-2015 06:49
iPhone

Daca pretul unui iPhone 6 vi se pare oricum prea mare, exista acum un smartphone care intrece orice limita.

 

Cei de la Goldgenie au construit cel mai scump iPhone 6 din istorie. Pretul e incredibil: 3.000.000 de euro!

Vi se pare mult? Cu banii astia ati putea cumpara 15 masini Ferrari 458 Italia, 3 submarine in editie limitata, 3 avioane private sau un intreg bloc de apartamente lux in Romania. Exista insa si o versiune pentru cei mai saraci dintre milionari. Costa “doar” 15.000 de euro.

iPhone-ul de milioane e dotat cu o carcasa care poate fi din platina, aur alb, galben sau roz de 24 de carate. Pe margini e incrustat cu pietre pretioase, care variaza de la safire sau smaralde pana la diamante negre, pentru versiunea de top.

Cei care se incumeta sa dea atatia bani pe acest iPhone sunt incurajati sa participe la procesul de design, pentru a fi siguri ca telefonul lor va iesi exact cum isi doresc. In plus, il vor primi acasa, indiferent de tara in care locuiesc, intr-o cutie din lemn rar, precum cea din imaginea de mai jos.

Exista insa si o versiune destinata seicilor. iPhone 6 Limited Edition Gulf Elite le permite cumparatorilor sa isi graveze numele pe capac, alaturi de blazonul personal sau stema tarii lor: Arabia Saudita, Emiratele Arabe, Qatar, Oman, Kuweit, Irak sau Bahrain.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO