Ozzy Osbourne da tonul muzicii in octombrie, la Bucuresti

Ultima actualizare: 02-04-2012 06:17
Ozzy Osbourne

Legendarul Ozzy Osbourne vine la Bucuresti, pe 2 octombrie, pentru un show la Zone Arena, deschizand astfel seria concertelor din octombrie in Capitala, printre artistii ce urmeaza sa concerteze numarandu-se si Morcheeba si Herbie Hancock.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, infiintata in Birmingham, Marea Britanie, in 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vandut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial.

Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (solist vocal), Tony Iommi (chitara), Geezer Butler (bas) si Bill Ward (tobe si percutie). Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne in 1991, a primit patru discuri de platina in Statele Unite ale Americii si a avut parte de o primire calduroasa din partea publicului si a criticilor de specialitate.

Ozzy Osbourne participa in aceasta toamna la o serie de festivaluri si sustine numeroase concerte in cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al sau, intitulat "Scream", care a fost lansat pe 15 iunie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO